2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044417 بازدید | 684388 پست
سیلویا جون عزیزم شما تو پریودی برای گرم نگه داشتن رحم فقط عسل و سیاهدانه و مثلا خرما یا ارده و شیره ...

من چون زولادكس زده بودم ٢ ماه بود پريودم قطع شده بود قبل انتقال ، من براي امادگي رحم قبل انتقال مكمل ال ارژنين ، NAC و ال كارنتين ميخورم براي خونرساني و افزايش پذيرش رحم ، و از اين گرمي هاي سنتي عسل و سياه دونه ، ارده شيره ، قرص دارچين و عرق رازيانه ميخوردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اندومترم روز ۱۴ برم دکتر بگن نازک شده این امکان وجود داره یا غیر ممکنه ؟

عزیزم تا امتحان نکنی هیچی معلوم نیست ولی من جات باشم حتما هیسترو انجام میدادم خیلی خوبه هم رحمت کامل چک میشه هم انشاءالله آندومتر درست میکنه به نظر من که یه تیر چند نشونه 

سلام خانما یکی منو بلایکه پیدا کنم تایپک و امروز دکترم سیکل ای وی اف و شروع کرده برام میخوام راهنمایی بگیرم ازتون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
واقعانی واسه کدوم شهره ؟داروهاشو کاش بگه ببینیم تکراری نیستن

بچع هاش بزرگن اولی طبیعی باردار شد ۶ ماه بعد دومی تهران سمت مطهری نت سرچ کنین اسمش هست. منم نمی دونم تازه اسمشو شنیدم

خدایا شکرت
من چون زولادكس زده بودم ٢ ماه بود پريودم قطع شده بود قبل انتقال ، من براي امادگي رحم قبل انتقال مكمل ...

اینارو همه رو منم میخورم 

قبلا عرق رازیانه میخوردم

الان رفتم دوتا بطری خریدم اما یهویی شک به دلم افتاد که بخورم تو پریودی یا نه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشالله حتما همینطوره.. تو بزرگی خدا شک نکن خواهر

عزیزمی یه دنیا حس خوبی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چه فشاري؟ 

یه جوری دهانه رحم و باز میکنن فک میکنم با چاقو میبرن کلا سونو واژینال هم سختمه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خانما یکی منو بلایکه پیدا کنم تایپک و امروز دکترم سیکل ای وی اف و شروع کرده برام میخوام راهنمای ...

سلام عزیزم تاپیکو ذخیره کن که دیگه نیاز نباشه کسی لایکت کنه

راستی ان شاءالله که بهترین نتیجه ها رو بگیری گلم

منم دکترم پریسا موسی پوره با اولین انتقال مثبت شدم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بچع هاش بزرگن اولی طبیعی باردار شد ۶ ماه بعد دومی تهران سمت مطهری نت سرچ کنین اسمش هست. منم نمی دونم ...

آره نگاه کردم آبجی خیلی میزان رضایتمندیش بالا بود انشاالله همه مراجعینش مثبت بشن

سلام عزیزم تاپیکو ذخیره کن که دیگه نیاز نباشه کسی لایکت کنه راستی ان شاءالله که بهترین نتیجه ها رو ...

بهبه اهل تبریزین خدارو شکر گلم انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی

ممنون میشم عزیزم اگر بپرسی .حالا خودم هم سعی میکنم فردا با قسمت کارشناسی تماس بگیرم ببینم نظرشون چیه

آستاره جان عزیزم من برا بار دوم که آزمایش دادم به تجویز دکتر محیطی من رو فرستاد پیش متخصص خون . اونجا هم متخصص خون تو برگه مشاوره نوشت که از شروع سیکل انتقال آسپرین مصرف بشه و از روز اول انتقال آنوکسا ۴۰۰۰ تزریق بشه .دفعه بعدی که ویزیت شدم برا شروع سیکل انتقال آسپرین برام تجویز شد اما روز انتقال گفتن که دکترم یعنی دکتر مصطفایی گفته که آنوکسا رو لازم نیست از روز اول انتقال استفاده کنم و اگه مثبت شدم تزریق آنوکسا رو شروع کنم. یچیز دیگه که الان یادم افتاد.این بود که دکتر محیطی خدا خیرش بده بخاطر دوتا انتقال منفیم گفت این دفعه از همین الان کپسول ب کمپلکس مصرف کن تا مثبت شدنت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بهبه اهل تبریزین خدارو شکر گلم انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی

بله عزیزم ممنونم گلم ان شاالله خیلی زود نصیب شما و دوستان گلمون

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام.بچه هامن روزسوم انتقالمم والان ی لک کوچیک رودستمال کاغذی دیدم چکارکنم خیلی نگرانم توروخداراهن ...

نگران نباش گلم اینا طبیعیه به دکترت هم اطلاع بده انشاالله خیره و فسقلی چسبیده به دلت

بله عزیزم ممنونم گلم ان شاالله خیلی زود نصیب شما و دوستان گلمون

انشاالله با دعاهای شما مامانای گل