2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما اهل تبریزین اگه آره کدوم دکتر رفتین برا مشکلتون

عزیزم من ساکن تهرانم..... 

سالهاست زیر نظر دکتر ربیعی متخصص حلق و گوش و بینی هستم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها دوستم طبیعی باردار شده و پنج هفتشه الان لکه ببینی داره شیاف و آمپول پروژسترون و اسپرین م ...

عزیزم معمولا وقتی به لک بینی بیفتیم ترتیب کارها اینه..... 

اول سعی می‌کنیم استراحت کنیم اگه کفایت کرد که اوکیه..... 

بعد معمولا پروژسترون اضافه میشه..... 

اگه بازم جواب نداد معمولا تو مرحله بعد اسپرین یا انوکسوپارین قطع میشه..... 

برا من دفعه اول که لک بینی فقط بود یه دونه شیاف اضافه کرد..... 

اما بعد سونوی قلب که خونریزی بود هم دو تا شیاف اضافه کرد هم انوکسوپارین رو قطع کرد..... 

یعنی بر اساس شرایط فرد و داروها و شدت لک بینی یا خونریزی دکتر تشخیص میده چیکار باید بکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم این مشکل رو دارم....  عملا باید رفلاکس رو کنترل کنی که خلط پشت حلقتم بهتر بشه.....&n ...

انا جون من انتقال دادم بار دومم بود دوتا بلاست انتقال داد دارو پرونتازلون و انکسوپارین و دو شیاف و فمبورا و ویتامینd برام نوشت بنظرت شیاف کم نیست هر ۱۲ساعت یکی؟

انا جون من انتقال دادم بار دومم بود دوتا بلاست انتقال داد دارو پرونتازلون و انکسوپارین و دو شیاف و ف ...

عزیزم مطمئنا دکتر شرایطت رو در نظر گرفته..... 

نیاز باشه پروژسترون رو بیشتر میکنه..... 

نگران نباش...... 

اتفاقا وقتی از اول زیاده تو شرایط خاص اضافه کردنش سخت میشه.... 

من ندارم ولی بخاطر یه انتقال منفی برام نوشت

کار خوبی کرد که دکتر برات نوشت .خیلی از پزشک ها تجویز میکنن ولی متاسفانه برای من نداده بودن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم فدات....  والا دکتر حلق و گوش و بینی من داده بود خصوصا داروهای سیکل خودشون چون تشدید میک ...

عزیزمی خدا حفظشون کنه انشاالله با دعاهای خوب تک تک تون شما اهل تبریزین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من کلا به خاطر رفلاکسم خیلی اذیت میشم اگه رعایت نکنم حتی به دفعات ذات الریه کردم....  سع ...

داروهای که شبا میخورم پس باید دوساعت قبل بخورم شام هم باید یکساعت حداقل قبل دارو بخورم چون وسط غذا آب نباید بخورم یکم سخته اما توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من ساکن تهرانم.....  سالهاست زیر نظر دکتر ربیعی متخصص حلق و گوش و بینی هستم.....

آهان فک کردم اهل تبریز هستین یه لحظه خوشحال شدم خواستم دکتر معرفی کنی

عزیزم من ساکن تهرانم.....  سالهاست زیر نظر دکتر ربیعی متخصص حلق و گوش و بینی هستم.....

پس من برا مشکلم برم گوش حلق بینی ن متخصص معده؟؟

انا جون من انتقال دادم بار دومم بود دوتا بلاست انتقال داد دارو پرونتازلون و انکسوپارین و دو شیاف و ف ...

عزیزم من سه روز اول انتقال دوتا آمپول پروژسترون داشتم، از فردا روز چهارم گفته هر 12 ساعت یه شیاف، فکر نمی کنم کم باشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست