2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044445 بازدید | 684389 پست
آستاره جان عزیزم من برا بار دوم که آزمایش دادم به تجویز دکتر محیطی من رو فرستاد پیش متخصص خون . اونج ...

دلارام جان ب کمپلس و تو فرتیل سی ام یا کیوتن نیست؟؟تا حالا دقت نکردم و اینکه قبل انتقال شروع کردی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دلارام جان ب کمپلس و تو فرتیل سی ام یا کیوتن نیست؟؟تا حالا دقت نکردم و اینکه قبل انتقال شروع کردی

عزیزم نمیدونم باید برم نگاه کنم. ولی چیزی که خوب یادمه ماده اصلی فرتیل سی ام ویتامین سی هست. آره ب کمپلکس رو از قبل از سیکل انتقال مصرف کردم به تجویز دکتر .فرتیل سی ام رو هم با شروع سیکل انتقال مصرف کردم و به دکترم هم گفتم دارم فرتیل سی ام مصرف میکنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیدونم باید برم نگاه کنم. ولی چیزی که خوب یادمه ماده اصلی فرتیل سی ام ویتامین سی هست. آره ب ک ...

من داروخانه کیوتن،فرتیل سی ام ،آسپرین ،ویتامین آیی تازگیا هم می‌خوام ویتامین ث مصرف کنم و اسید فولیک و داروی تیرویید

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا من خلط گلوم برطرف نمیشه راهکار دارین تا انتقال خوب بشه خلط گلوم چون رفلاکس معده دارم بعضی وقتا شدید میشه

اینارو همه رو منم میخورم  قبلا عرق رازیانه میخوردم الان رفتم دوتا بطری خریدم اما یهویی شک ...

عزیزم من شنیدم رازیانه واسه هر کسی خوب نیستیه تحقیقی کن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دخترا من خلط گلوم برطرف نمیشه راهکار دارین تا انتقال خوب بشه خلط گلوم چون رفلاکس معده دارم بعضی وقتا ...

عزیزم منم این مشکل رو دارم.... 

عملا باید رفلاکس رو کنترل کنی که خلط پشت حلقتم بهتر بشه..... 

دکتر حلق و گوش و بینی من تو سیکل برام پنتاپرازول تجویز کرده بود..... 

غذاهایی که رفلاکسم رو تشدید می‌کرد نمی‌خوردم.....

زیر سرت بلند باشه موقع خواب..... 

با سمت چپ بیشتر بخواب..... 

به من گفته بود سیر و پیاز خام نخورم..... 

انگور و خربزه و این چی ام بهم گفته بود نخورم.... 

البته رفلاکس من صفرایی بود.... 

در کل وهله اول باید رژیم مناسب شرایطتت رو رعایت کن..... 

بعدشم برا من پنتاپرازول تجویز کرده بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه روزسوم خیلی زوده

نگران نباش شاید موقع انتقال یکم خراش دیده

چقد خوب انرژی خوب میفرستی دوست خوبم پایدار و سلامت باشی😍😍😍🙏🙏

قربونت برم نظر لطفته فدات شم

اخه دکتر با 3 تا فولیکول اونم بدون دارو بهشون گفته که سخت باردار میشی بخدا زخمی که حرفای دکترا رو قلبم وارد کرده هنوزم ترمیم نشده نمیدونم چرا دکترامون حقیقت و با یکم دلگرمی قاطی نمیکنن به مریض بگن حتما باید اونی که با هزار امید بعد خدا چشمش به دستای توعه رو اینجوری برنجونی که اونجوری گریه کنه بخدا از دل شکسته نمیترسن

از صمیم قلب از خدا میخوام خیلی زود معجزه خدا شامل حالت بشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم منم این مشکل رو دارم....  عملا باید رفلاکس رو کنترل کنی که خلط پشت حلقتم بهتر بشه.....&n ...

آره واس منم صفرایی هسش وای خوبی جونم فسقلیت خوبه من می‌خوام انتقال بدم دکتر دارو فک نکنم تجویز کنه نه؟؟خیلی ممنون میایی سر میزنی و انرژی میدی بازم بیا

من چون زولادكس زده بودم ٢ ماه بود پريودم قطع شده بود قبل انتقال ، من براي امادگي رحم قبل انتقال مكمل ...

ببخشید عزیزم شما مکمل ال کارنتین و NAC و ال ارژنین‌رو فقط قبل از انتقال خوردین یا بعد از انتقال جنین هم خوردین؟؟

خانما من که میگم هم جنینام کیفیتشون عالی بوده هم رحم و اندومترم به نطرتون چرا منفی شدم اخه؟ازمایشامم ...

نه عزیزم ربطی نداره.منم ۱۵ دقیقه بعد از انتقال رفتم دسشویی اونم ایرانیش. و منم بعد از انتقال یه مسیر دو سه ساعته رو رفتم فرداش هم برگشتیم خوزستان که دو روز طول کشید..

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خدا نکنه عزیزدلم خدا نینی نازتونو براتون حفظ کنه من دلم خیلی درست میگه مطمئنم نینیت سالمه اصلا نگرا ...

قربون دلت برم حتما همین طوره

مگه میشه خدا معجزه کنه بعد حکمتی توش نباشه راضیم به رضاش

بیشتر بیا سایت نذار حرف دکتر باعث بشه ازین لحظه های قشنگت لذت نبری 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قربونت برم نظر لطفته فدات شم اخه دکتر با 3 تا فولیکول اونم بدون دارو بهشون گفته که سخت باردار میشی ...

آره من چند سال قبل که با شوهر یک سال بود می‌رفتیم پیش یک دکتر ارلوژیست آخرش بعده یکسال بهمون گفت بچه دار نمیشی اینقد تو خیابون گریه کردم شوهرمم خیلی ناراحت بود اومدیم خونه پرونده بچه رو بستیم شوهرم گفت قبولم داری گفتم آره گفت بریم بچه بیاریم خدا اون روزا رو نیاره آجی یعنی یک هفته دلمون خون شد سخته خیلی خوبه که نتیجه گرفتی خوبه خدا هواتو  داره هوامونو داره انشاالله این روزا میگذره توکل بخدا،خدا کمک کنه این مرحله از زندگی و بگذرونیم خدا میوه ی دلت و بسلامتی بغلت بیاره گلم.😘😘😘🙏🙏