2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامانو_سوفی    

سلام عزیزم خوبی؟عزیزم آخرین بار گفتی که باید دوماه برا عفونت دارو بخوری

چسبندگی رو از کجا متوجه شدی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم میشه بگی الان بچه داری یا نه؟ مثلا بعدش چکار کردی؟ من با ای یو ای باردار شدم و اونجوری شدم.ا ...

عزیزم من که بچه اولم اونجوری شد کلا تو هفته سی تا سی و چهار زایمان خوب نیست معمولا بچه ها نمیمونن...الان شکر خدا یه دختر هشت ساله دارم و میخوام برای دومی میکرو انجام بدم...توکل به خدا ان شاءالله شما هم به زودی زود مامان میشی و خدا دامنت رو سبز میکنه گلم😍😍😍😍😍

از تاریخ اولین روز پریود تون میگین؟  

آره عزيزم ٢٧ فروردين تاريخ پريودم بود، ميشدم ٧ هفته دو روز، كه سونو زد ٧ هفته.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ببخشید میپرسم تاریخ انتقال تون کی بود؟ 

١٥ اردي بهشت عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بله من امروز كه ميشد ٧ هفته و دو روز رفتم و قلب ديده شد خدا رو شكر 

اي جان دلم خداروشكر، انشاالله بارداري خوبي داشته باشي. من امروز لرز كردم خيلي نگرانم، تا شنبه هم دسترسي ندارم به دكترم. داغونم 

پس عین من بودین، بیخود نبود دکتر امروز نگران شد😒😒😒

ببين اصلا نميشه گفت، بخدا بدن با بدن فرق داره، شايد براي شما دير لانه گزيني كرده. حتما يس بخون. من مطمئنم خوش خبري

اي جان دلم خداروشكر، انشاالله بارداري خوبي داشته باشي. من امروز لرز كردم خيلي نگرانم، تا شنبه هم دست ...

ممنونم انشالله همينطور براي شما

لرز نگراني نداره خونريزي نگراني داره 

بله عزيزم من كل جنينام سه روزه فريز شدن. اما موقع انتقالم بلاست كردن برام

به سلامتی شما کجا انجام دادی چی شد مثبت شد خب دکترتون نگفت چرا از اول این کار و نکرده یا چرا همون سه روزه رو نزد؟

سلام عزیزم دکتر شما پاکروشه؟ اینکه جنین تا روز سوم چطور رشد کرده در ادامه مسیر خیلی اهمیت داره و دک ...

سلام بله پاکروش میگفتن ۸ سلولی شده من هنوز با دکتر صحبت نکردم گفته عادت شدی بیا شما مریض دکتر هستید یا از کارهای ای وی افش اطلاعی دارید؟

ممنونم انشالله همينطور براي شما  لرز نگراني نداره خونريزي نگراني داره

ممنون عزيزم

واقعا؟ مرسي عزيزم، چون شما مقالات رو ميخوني كلي خيالم راحت شد