2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
💙 دوستای خوب مجازی...  مامانای چشم انتظار صبور💙 همین الان از آزمایشگاه میام. جوابش عصری اما ...

ان شاالله خوش خبر باشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون موقع تست حاملگیم انجام میدادم بعید میدونم چیزی نشون میداد 4 یا 5 روز بعد لقاح بوده تزریق واکسن چ ...

عزییییزم،الهیکه خداپشت پناهتوبچه گلت باشه خواهرجان،انشاالله نفس دکترعبدالهیان برات خیرباشه🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اون موقع تست حاملگیم انجام میدادم بعید میدونم چیزی نشون میداد 4 یا 5 روز بعد لقاح بوده تزریق واکسن چ ...

احتمالا واکسنه واکسن نبوده 

امپول برای بچه دار شدن بوده که با وجود جلوگیری از دست تون در رفته و نی نی شده😅

سلام دوستان

ان شاالله که تو این مدت که نبودم خیلیا مامان شده باشن 😍

بچه ها من کمتر از یک ماه دیگه میرم برای شروع امپول های ای وی اف و پانکچر

داروی مکمل فقط اوابوست میخورم و همسرم فرتیل اید

به نظرتون مکمل دیگه ای هم بخوریم

یا تجربه ای دارین که مفید بوده باشه و من انجام بدم؟

اون که به دنیا اومد بعد از دو ماه فوت کرد

عزیزم میشه بگی الان بچه داری یا نه؟

مثلا بعدش چکار کردی؟

من با ای یو ای باردار شدم و اونجوری شدم.الان خیلی خودمو سرزنش میکنم.کارم این دفعه به ای وی اف کشیده.خیلی سخته

خیلی درد کشیدم

😉

سلام خانما خداروشکر من با دکتر نصر مرکز مام مثبت شدم قسمت همه چشم انتظارا .. دیروز دکتر لاهوتی بعد د ...

شما رو یادمه عزیزم

مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستان تا حالا کسی این کار رو انجام داده یا میدونه که میشه جنین ۳ روزه فریز کرده رو در بیارن بزارن د ...

بله عزيزم من كل جنينام سه روزه فريز شدن. اما موقع انتقالم بلاست كردن برام

خداياشكرت....❤️