2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044344 بازدید | 684380 پست
عزیزم روز ۱۵ که دیروز میشد ازمایش دادم بتام ۲۱۷ بود

خداروهزار مرتبه شکر عزیزدلم مبارکت باشه الهی که ۹ماه دیگه صحیح وسلامت بغلشون کنی عزیزم😍😍

براماها دعا کن عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیز لکه بینیت قطع شد؟نمیشد چند روز استراحت کنی نری سرکار ؟ شماها همه شاغل هستید  من بخاطر ای ...

دیشب افتادم به خونریزی متاسفانه.فکر کنم از دست دادم نی نی رو‌.الان دارم میرم کلینیک

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نغمه جون خوبی؟ بسلامتی انتقال دادی؟   کنجدات رو آوردی خونه پس؟

نه فدات شم، هفته اینده، گرچه احساس کردم خیلی از وضعیت رحم راضی نبود خانم دکتر، ولی وقت انتقال گذاشت ، فکر کنم مشکل همون پولیپ های ریزه

سلام عزیزان ، من عضو جدید هستم ، امیدوارم این یه تایپیک فعال باشه.

دکتر همسرم بهش گفته بخاطر اسپرم نرمال خیلی کم باید icsi انجام بدید ، متاسفانه هیچ توضیح دیگه ای نداد ، نمیدونم سریع اقدام کنم برای این کار ، یا برم دکتر دیگه ای حداقل با داروهایی اسپرم نرمال قدری بیشتر شه ، با امید بیشتری برم سراغ icsi ، در کل هیچی دراین باره نمیدونم ، بخاطر اینکه اسپرم همسرم خیلی ضعیفه میترسم اینهمه درد و خرج رو انجام بدم بعد نتیجه نگیریم ، از طرفی دوست دارم زودتر بچه دار شم

سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم میخواستم بدونم برای انتقال جنین فریز برای ماه بعدی من الان باید ...

سلام عزیزم، یا چند روز مونده به پریودت برو یا حداقل روز دوم یا اول برو چون از روز دوم باید داروهاتو شروع کنی