2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
سلام بچه ها جواب ازمایشم گرفتم        منفیه عددش هم پنج و دو دهم

عزیزم انشالله معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی مامان بشی ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قربونت عزیز دلم❤️❤️❤️من روز 18 هستم و یه دونه انتقال دادم، مرسی عزیزم😘😘😘

بتات عاليه گلم انشالله بارداري خوبي داشته باشي. الان ني ني امادست ساك خوشگلشو ببيني😍😍

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم، خدا خیرتون بده از نگرانی منو درآوردی😘😘😘

ببخشید میشه بگید کدوم مرکز میرید

واینکه ایندفعه براتون چه کارایی کردن

خودتون چه مراقبت هاییی کردید بعد انتقال

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
میرم امتحان میکنم.باورت میشه اومدم سرکار رو صندلیم کج نشستم.پا دردم دارم اصلا همه چیز قاطیه.ندا جون ...

عزیز لکه بینیت قطع شد؟نمیشد چند روز استراحت کنی نری سرکار ؟

شماها همه شاغل هستید 

من بخاطر اینکه بچه دار بشم از کارم خروج زدم بعد متوجه شدم نازایی داریم 

الانم میترسم برم سرکار نتونم به دوا درمون برسم 

خیلی تنبل شدم نشستم بیکاری تو خونه که بچه بیاد😂😂😂😂

مبارک باشه عزیز دلم ❤️🌹 برای منم دعا کن سر نمازات زهرا هستم 🙏 گلم مشکلتون چی بود ؟

مرسی گلم، حتما حتما، اول همسرم مشکل مورفولوژی داشت، بعدم خودم که ضخامت رحمم خیلی نازک بود و تخمک هامم سر موعدشون خوب بزرگ نمیشدن البته بدون دارو، وقتی دارو مصرف می کردم خوب بودم

عزیزم الان خونه مامانمم تا روز زایمان فقط یه ساک بچه حاضر و آماده همرامه که از اینجا برم بیمارستان😅 ...

زی زی جون ایشالا بسلامتی فارغ بشی 

مارو دعا کن یادت نره تروخدا ....اولین شیر که ایشالا به محمدت میدی منو دعا کن زهرا هستم ❤️🌹یادت نره هااااا🙏🙏🙏

سلام به همه بچه ها من جواب آزمایش اومده 1980 (بتا تیتر hcg) زیاد بالا نیس؟ خیلی نگران شدم😢خواهشا اگ ...

ماشالله چه بتای تپل مپلیه نگرانی نداره که بتات عالیه مطمئن باش رشد جننینتم عالیه انشالله ۹ ماه بارداریت به خوبیو خوشی سپری بشه. من روز ۱۵ بتام ۲۳۰۰ بود