2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044664 بازدید | 684402 پست
این تست برای سرطان دهانه رحم هست دیگه درسته؟ این یعنی هیچ علائمی نباید داشته باشه خوب نداریم دیگه در ...

عزیزم دوست من سرطان دهانه رحم داشت هیچ علایمی نداشت. تو همین مسیر ای وی اف متوجه شد که سرطان داره متاسفانه اینقد بیماریش پیشرفت کرد که مجبور شدن رحمش رو دربیارن متاسفانه. تست هم که درد نداره.مثل انتقال جنینه.با اسپوکلوم اون قسمت رو باز میکنن یه نوار باریک میفرستن داخل و درمیارن 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

سلام دخترا خوبین  فقط میخواستم بگم من هم تست پاپ اسمیرانجام دادم،هم اون یکی زگیل تناسلی ،اصلا دردنداشت،خداروشکر موردی نداشتم.سونو دام داپلر رنگی هم برای فیبروم کلا بررسی داخل رحم انجام دادم،هرجایی نداره قیمتهام خیلی متفاوته،اگر خواستید،تهران،خ توانیر،سونو نیلو،دکتر مهتاب قربانی هم انجام میده،سونو غربالگری هم انجام میده خیلی دقیق،دکتر مهربونی هم  هست.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوست من سرطان دهانه رحم داشت هیچ علایمی نداشت. تو همین مسیر ای وی اف متوجه شد که سرطان داره مت ...

قبلا دادم درد داشته خیلی برام یادمه چنان جیغی کشیدم دکتر گفت چرا کولی بازی درمیاری 😅

آخه من واژینیسموس هستم اینا برای من درد داره 🙃

چقد برای دوستتون ناراحت شدم 😔 رحم خیلی برای ما خانمها مهمه طفلی دوستتون

در اندک من تویی فراوان یارب..
با این بتای تپل اصلا جای نگرانی نمیمونه فقط حالشو ببر که این روزا دیگه برنمیگرده چشم حتما انشاالله ...

مرسي از دلگرمي دادنت عشششقم😘😘 انشاالله😍

انشاالله شماهم به سلامت بغل بگيري دردونه نازتو🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانما من انتقالم کنسل شد اسپرین راباید ادامه بدم؟دیشب نفهمیدم دکترم گفت بخورم یانه

از کجا فهمید خونرسانی کم بوده

آخه ۹ واسه روز ۱۳ عالیه

شاید سه خطی نبوده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به من علاوه بر فرتیل سی ام، ال آرژنین هم داده  

فرتیل و ال آرژتین رو چه جوری میخوری عزیزم

روزی چندتا؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ببخشید شما بودی گفتی استرادیول داری؟

اره عزیزم فقط کمه سه ورقه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيز دلم، فرتيل روزي سه تا داشتم.  كلا داروهام، آ اس آ- فوليك اسيد-فرتيل-مكمل بارداري پرگ ...

عزیزم پرگنازون چه جوری مصرف کنیم  روزانه یا چندروز یه بار 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
 دو

اگه میخواین براتون پست کنم. کدوم شهرید؟ خواستین اینجا از یکی دو تا دارو خونه هم بپرسم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱