2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044653 بازدید | 684401 پست
عزیزم عذرخواهی لازم نیست .ما همه تقریبا هم دردیم. اینجاییم تا به هم کمک کنیم و اگه بلد باشیم به سوال ...

سلام گلم این تست پاپ اسمیر بنظرت مهمه ؟ من یه بار دادم ولی بیشتر از یکسال ازش میگذره

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم 😘😘یعنی حتی فولیک اسید و آسپرین رو هم میتونم بزارم داخل ظرف دربسته بعد بزارم یخچال؟

اونا فکر نکنم یخچالی باشن مگه خونه چقدر گرمه؟ فقط مواظب باش یخ نزنن تو در یخچال بزار 

خدایا شکرت
انشالا اینبار بهترین ها وایت اتفاق بیفته.

ممنون عزیزم ان شالله. ان شالله برای شما هم زود پیش بره. من اردیبهشت رفته بودم رویان آذر تسه همسرم انجام شد من ۲۲ اسفند پانکچر کردم برای من خیلی طول کشید

خدایا شکرت
يعني اينقدر دنبال اون كوچه اي كه گفتي گشتم اصلا پيداش نكردم😂راننده به شوهرم گير داده بود اين چه قرص ...

حق داری تو اسنپ کلا ادرسا خیلی سخت پیدا میشه مثل ویز و بلد نیست.بیچاره راننده حق داشت😂😂😂😂😂 این چه حرفیه گلم شرمنده خودتو و شوهرت شدیم خیلی ازشون تشکر کن انشالله خیر ببینین

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
به من گفتن بده گفت داری کلی داروی هورمونی میگیری بخاطر خودت میگیم  

بمنم دکترم گفت ولی من واژینیسموس هستم حاضر نشدم اون روز بدم بعد دیگه دکتر هیچی نگفت منم بیخیال شدم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم چرا زیاد طول کشید

رژیم گرفتیم شوهرم همکاری نمیکرد انگار استرس داشت نباشه. اخر با دعوا بردمش هر ماه یچیزی بهونه میکرد نمی رفت. بعد عملش با اولین پریود من سیکل شروع شد سیکل لانگ هم بود تا اسفند طول کشید هایپر شدم. بعد مراکز بخاطر کرونا تعطیل شد. تا شهریور ۹۹ انتقال منفی داشتم الان هم یه انتقال منفی داشتم چند روز پیش جواب گرفتم

خدایا شکرت
بمنم دکترم گفت ولی من واژینسموس هستم حاضر نشدم اون روز بدم بعد دیگه دکتر هیچی نگفت منم بیخیال شدم&nb ...

منم سال ۹۸ دادم ۹۹ رو پیچوندم ولی امسال دوباره گفتن باید بیاری

خدایا شکرت