2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیز دلم اگهاینارو ببرم چقدر طول می‌کشه تا انتقال .میشه هر وقت توانستید توضیح بدینواسم چقدر ط ...

عزیزم واقعا نمیشه گفت دقیقا چقد طول میکشه چون به خیلی چیزا بستگی داره اینکه چه درمان و روشی برانون استفاده کنن. نوع سیکلت چی باشه بعد از تخمک کشی هایپر بشی یا نشی .جنین تشکیل بشه یا نشه . من خودمو میگم اولین بار آخرای تید یا مرداد ۹۸ بود رفتیم اونجا شانس اوردیم با زبون بازی شوهرم تونستیم همون روز هم تشکیل پرونده بدیم هم ویزیت بشیم با دکترامون و سونو بشم و آزمایشات رو ببینه. که همون روز یسری آزمایش ژنتیک و کاریوتایب و یه آزمایش دیگه  برا شوهرم نوشتن که انجام دادیم گفتن جوابش بیست روز تا یک ماه طول میکشه.خلاصه جوابش که اومد ماهم از خوزستان اومدیم تهران که دکتر شوهرم دستور میکرو رو تو پرونده نوشت بعد من رفتم ویزیت شدم باز با دکترم که یسدی آزمایشات رو برام نوشت بخاطر کم خونی که مشکوک به مینور بودم.البنه بهشون گفتم که مینور هستم و آزمایشات ضمن عقدم این رو نشون دادن که گفتن برا اطمینان انجام بدین و تست سل و پاپ اسمیر هم برام نوشتن گفتن روز سوم پریودت با جواب همه اینا بیا از قبل هم زنگ بزن نوبت بگیر اگه همه چی خوب بود سونو میشی و سیکلبرات شروع میشه.ما با جواب همه اونا رفتیم و جون همه چی خوب بود و نیازی به درمان خاصی نبود گفتن سیکل لانگ یا ۴۵ روزه برام انتخاب میکنن یعنی باید یه دوره ال دی میخوردم و یه امپولی رو هرو روز با دوزی که تجویز کرده بودن تزریق میکردم مریود بعدیم باز میرفتم برا سونو و بعد داروهای اصلی پانکچر شروع میشدن که پریودی بعدیم که رفتم همه چی خوب بود و داروها شروع شد و روز ۲۷ مهر تخمک کشی یا همون پانکچر من انجام شد و و شوهرم هم که خیلی ضعیف بود در حد صفر خدا رو شکر تو نمونش برا اولین بار ۵ میلیون اسپرم داشت و دیگه نیازی به تسه نشد .روز ۲۹ مهر هم که گفته بودن بیاین برا انتقال بهم گفتن هایپر شدم یعنی تخدونام زیادی کار کرده بودن معمولا بالای ده تخمک رو فرش انتقال نمیدن یعنی فوری بعد از تخمک کشی انتقال نمیدن و فریز میکنن جنینا رو . دیگه بهم گفتن هایپر شدی و انتقال برات انجام نمیدیم جنینا فریز میشن و فرم پر کردیم و هزینه رو دادیم و برگشتیم شهرمون تا سه پریود  بعد که خودشون گفته بودن.باز برا انتقال هم سیکل لانگ یا ۴۵ روزه داشتم  و روز انتقالم افتاد نیمه دوم دی ماه . حالا ممکن بود این وسط کیست پیدا میکردم و باز سیکلم عقب میفتاد . یا ممکنه برا شما سیکل کوتاه یا ۱۵ روزه  انتخاب کنن.یا درمان خاصی نیاز داشته باشین . پس نمیشه گفت دقیق چقد طول میکشه و نظر دکترت چیه عزیزم. برا رفت و امد هم برا پانکچر مجبوری اونجا بمونی عزیزم.چون لا توجه به دارو های اصلی تحریک تخمدان شاید لازم بود در طول هفته چند بار سونو بشی تا سایز فولی رو بسنجن و با توجه به اون دارو رو کم و زیاد کنن. اگه هم هایپر بشی بهت میگن تا یک هفته بهتره تهران باشی تا اگه مشکلی برات پیش اومد بری اونجا تا اقدامات لازم رو انجام بدن برات. میدونم سخته چون خودمم از راه دور میومدم و از طرفی هم خودم هم شوهرم کارمند بودیم خیلی سخت بود اما مجبور بودیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه هاااا نميدونم چجوري شكر خدارو بجا بيارم، بتام ٦٥٦ هست😭😭😭

عزیزم خیلی تبریک میگم بهت چشمت روشن...انشاالله به سلامتی و خوشی بغل بگیری نی نی یا نی نی هاتو🙏❤💕

توروخدا اینو جواب بدین لطفا

عزیزم فکر نکنم اثر اچ سی جی باشه ولی برا اطمینان دو روز بعد تکرار کن بالا بره دیگه مشخصه که واقعیه و اثر دارو نیست. راستی مبارک باشه خانم گل. اچ سی جی هم فکر نکنم اینقد تاثیر داشته باشه که بتا الکی بشه ۱۹۰

بخدا دیگه هیچی از این دنیا نمی‌خوام  الا ی بچه حازرمسرطان بگیرم ولی بچه دار بشم

عزیزم هیچ وقت این طوری نگو .همیشه اول از خدا سلامتی خودت و شوهرت رو بخواه بعد بچه. خدای نکرده خودت یا شوهرتون چیزیتون بشه اون بچه هم اذیت میشه .

وااااااای خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 پس فکر کنم تا الان بغلش کرده باشی  مبارکههههههههه

سلام زینب جون.بله.خداروشکر به سلامت بغلش گرفتم.در حالیکه دردهای زایمانی شروع شد و کیسه آبم پاره شد سزارین شدم و دخترمو بغل گرفتم.😍😍

فقط از چیزی که میترسیدم سرم اومد.شیر ندارم.هرچقدرم دخترمو میزارم زیر سینه م هیچی نمیاد.فقط میزارم که سینه هام تحریک بشه.بعدش با قاشق یا لیوان بهش شیر خشک میدم.هرچیزی که فکر میکنم شیرمو زیاد کنه میخورم.اولاش کلی هم ماساژ دادم.فقط از شیردوش هنوز فرصت نکردم استفاده کنم.

خدایا شکرت  
عزيزم تبريك ميگم شما استراحتتون چجوري بود؟ مطلق بوديد؟ 

ممنون عزيزم، نه اتفاقا روز اول مطلق بودم ولي از فرداش نمازمو نشسته خوندم و توي خونه آهسته راه ميرفتم، روي مبل مينشستم، ولي ٨٠ درصد روز رو ميخوابيدم. روز سوم و چهارم راه رفتنم رو بيشتر كردم ولي كار خونه تا الان نكردم، درحد دوتا تكه ظرف شستن، اونم توي روزاي آخر. ولي بدنمو گرم نگه ميداشتم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام زینب جون.بله.خداروشکر به سلامت بغلش گرفتم.در حالیکه دردهای زایمانی شروع شد و کیسه آبم پاره شد س ...

عزیزم مبارک باشه 😍😍😍😍 .ان شاالله که قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه

سلام عزیزم  فرتیل روزی چند تا می خوردی مکمل دیگه چیا داشتی

سلام عزيز دلم، فرتيل روزي سه تا داشتم. 

كلا داروهام، آ اس آ- فوليك اسيد-فرتيل-مكمل بارداري پرگنازون-پردنيزولون-كلسيم-استراديول و لووتيروكسين

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم خیلی تبریک میگم بهت چشمت روشن...انشاالله به سلامتی و خوشی بغل بگیری نی نی یا نی نی هاتو🙏❤💕

مرسي عزيز دلم😍 شنبه هم آزمايش دوم رو بدم يكم خيالم راحت ميشه. واي استرس گرفتم ٤ روز مونده به زايمانت؟ مارو يادت نره موقع زايمان🌷

بچه ها من ۱۴روز پیش انتقال انجام دادم امروز آزمایش دادم بتام۱۹۰هستش هفت روز پیش آمپولhcgزدم امکانش ه ...

اگه دكترتون زمان آزمايش رو مشخص كردن، پس حواسشون بوده، منم زدم ولي فك كنم چهار روز بعد از انتقال

خیلی ممنون ❤

خواهش ميكنم😍♥️

خواهش میکنم جواب منو بدید

من روز اول انتقالم هست ماما به من ۳تا شیاف واژینال کلیندامایسین داده

اخه کلیندامایسین چرا؟ ایا درست داده ؟اخه مامای تازه کاری بود که داخل بخش بود

نکنه اشتباه کرده باشه

من که عفونت نداشتم 

با اپلیکاتوری که داخلشه باید استفاده کنم ضرر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟