2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044640 بازدید | 684401 پست
رژیم گرفتیم شوهرم همکاری نمیکرد انگار استرس داشت نباشه. اخر با دعوا بردمش هر ماه یچیزی بهونه میکرد ن ...

آها ممنونم عزیز دلم از ته قلبم برات آرزو میکنم دفعه بعد دوقلو باردار بشی.ممنونم ازت ب سواران جواب دادی

منم سال ۹۸ دادم ۹۹ رو پیچوندم ولی امسال دوباره گفتن باید بیاری

این تست برای سرطان دهانه رحم هست دیگه درسته؟ این یعنی هیچ علائمی نباید داشته باشه خوب نداریم دیگه درد داره چرا باید بدیم من وقتی به دکتر گفتم نه من دردم میاد نمیتونم الان بدم دیگه هیچی نگفت حرف عوض شد نمیدونم یادش رفت یا دیگه گفته ولش کن نفهمیدم تا چه حد مهمه برای آی وی اف این ولی اصلا بخاطر دردش دلم نمیخواد بدم

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها ممنونم عزیز دلم از ته قلبم برات آرزو میکنم دفعه بعد دوقلو باردار بشی.ممنونم ازت ب سواران جواب دا ...

خواهش می کنم درکت می کنم منم هیچی نمی دونستم. کاش زودتر از دوستام اینجا می پرسیدم. وقتی ندونی میخوان چیکار کنن انگار سخت تر میگذره. شوهرم محل کارش میدان مغناطیسی زیادی داشت. دکتر میگفت ربطی نداره ولی خیلی از همکاراش درگیر ناباروی ان 🤔

خدایا شکرت
این تست برای سرطان دهانه رحم هست دیگه درسته؟ این یعنی هیچ علائمی نباید داشته باشه خوب نداریم دیگه در ...

بله تست سرطان دهانه رحمه وقتی تازه بوجود بیاد علائم نداره با تست مشخص میشه قبل پیشروی جلوش رو بگیرن. دخترخالم چند سال پیش رفته بود دکتر زنان فهمید کل رحم پر فیبر گفت باید هر چی زودتر رحمو دربیاری در صورتی که هیچ درد و حتی خونریری نداشت البته اون موقع ۴۷ سالش اینا بود دو تا بچه بزرگ داشت. مادرم خودم فیبروم با خونریزی خیلی زیاد داشت

خدایا شکرت
عزیزم شما برا چی هیسترو کردین؟

بعد از ۲بار آی وی اف منفی دکتر همه رو میفرسته هیستروسکوپی،من تو هیسترو مشکلی نداشتم.من مادرزادی یه لوله و تخمدان ندارم.اون یکی لوله هم مسدوده

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
خواهش می کنم درکت می کنم منم هیچی نمی دونستم. کاش زودتر از دوستام اینجا می پرسیدم. وقتی ندونی میخوان ...

بله واقعا خیلی خوبه اینجا.

اتفاقا دکتر گیلانی می‌گفت ربط داره.حتی ب شوهرم گفت یخ درمانی کنه و قرص استرس دو جور واسش نوشته از وقتی این دوتا رو رعایت میکنه قبلاً بیضه هاش زیاد. می‌رفت تو بدنش ولی الان اصلا نمیره 

سلام گلم این تست پاپ اسمیر بنظرت مهمه ؟ من یه بار دادم ولی بیشتر از یکسال ازش میگذره

پاپ اسمیرعفونت هایی مثل اچ پی وی یا همون زگیل تناسلی رو بررسی میکنه. هر دو یا سه سال یکبار باید انجام بشه در حالت عادی.اگه خدای نکرده سرطان دهانه رحم هم داشته باشی هم با این تست مشخص میشه .کلا این یه نوع غربالگری سرطان دهانه رحم هست.تو مطب دکتر که رفته بودم برا انجام تست  به من گفتن هر سه سال یبار باید حتما انجام بشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بله تست سرطان دهانه رحمه وقتی تازه بوجود بیاد علائم نداره با تست مشخص میشه قبل پیشروی جلوش رو بگیرن. ...

فیبروم که با سونوها و عکس رنگی مشخص میشه من خداروشکر ندارم الان باز حالا میرم به دکترم پیام میدم اگه خیلی این پاپ اسمیر مهمه برم بدم چاره ای نیست دردشم تحمل کنم دیگه چه کنم.

من به دکترم پیشنهاد هیسترو دادم ولی گفت لازم نداری الان چون با سونو داپلر  رحمت کاملا مشخصه و چیز خاصی من ندیدم که مشکوک باشه و بخوام هیستروت کنم گفت فعلا زوده بعده سه بار انتقال منفی بعضا تصمیم به هیسترو گرفته میشه ولی رحم شما خوب بوده تو سونوهات منم دیگه بیخیال هیسترو شدم فقط برای همسرم کاریوتایپ نوشت خودم چندسال پیش کاریوتایپ دادم اوکی بود حالا برای همسرم نوشت گفت با این از سلامت جنین ها مطمئن میشیم

پاپ اسمیرعفونت هایی مثل اچ پی وی یا همون زگیل تناسلی رو بررسی میکنه. هر دو یا سه سال یکبار باید انجا ...

ااا منم سال 97 این تست رو انجام دادم الان سه ساله بسکه دردم میگیره فراری ام ازش موندم چکار کنم گفتم اگه خیلی برای آی وی اف مهم باشه برم بدم 

مرسي عزيز دلم😍 شنبه هم آزمايش دوم رو بدم يكم خيالم راحت ميشه. واي استرس گرفتم ٤ روز مونده به زايمان ...

با این بتای تپل اصلا جای نگرانی نمیمونه فقط حالشو ببر که این روزا دیگه برنمیگرده

چشم حتما انشاالله ۸ ماه دیگه بسلامتی زایمان خودت عزیزم❤💕😍