2777
2789
عنوان

آقابیایین یه خواستگار برام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 154 پست
خب منم همینو میگ بابا همه که از شکم مامانشون پولدار بیرون نیومدن تازه میگفت خیالتون راحت باشه پسرم م ...

اره دیدم یکی از کاربرا توپید بهتون ک داری تحقیر میکنی داری بد حرف میزنی و فلان

والا همه چی زیر و رو شده...الان دنبال دختر پولدارن ک پسرشونو جمع و جور کنه

بابای من کالا دستش به خیر یه جورایی مثه ریش سفیدای زمان قدیم میمونه هر کی مشکل داشته باشه میاد با با ...

میدونم عزیزم مثال زدم

درکل وقتی اختلاف طبقاتی دارین ازدواج اشتباهه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره والا اصلا من ندیده بودمشون انگار عاشقم شده بود تو نگاه اول😁.🤣خالم میشناختشون اما نمیدونست اینج ...

چقدر خدا دوستت داشته جلسه اول مشخص شده چکارن

بعضیا بعد  ۲۰ جلسه رفت و آمد و خواستگاری چند ماهه مشخص نمیشه چه آدمایی ان  و بعد عقد دستشون رو میشه

اره دیدم یکی از کاربرا توپید بهتون ک داری تحقیر میکنی داری بد حرف میزنی و فلانوالا همه چی زیر و رو ش ...

هی چی بگم هر چی میگذره بیشتر میفهمم باید همه ی تلاشم بکنم که برم دارم کاراشو انجام میدم کم کم

شانس شونو امتحان کردن دیگهیه سنگی پرت کردن

میشه امضاتو تاپیک کنم؟

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

آخه همه میدونن بابام وضعش خوبه اینو چیکار کنم جالبه فقط آدمای خیلی سطح پایین میان سمتم نه یه مرد با ...

صبور باش . اعتماد به نفست هم از دست نده . کیس های مناسب همیشه تعدادشون خیلی کمتره و طبیعتا دختری که از خانواده شناخته شده باشه خاستگار زیاد براش میاد ولی همه رو که راه نمیدین. ۹۰ درصد همون لحظه رد میشن،  قرار نیست درگیری ذهنی برای تو ایجاد کنن.

صبور باش . اعتماد به نفست هم از دست نده . کیس های مناسب همیشه تعدادشون خیلی کمتره و طبیعتا دختری که ...

آخه چی بگم من همه فک میکنن چون یه بار جدا شدم میتونن به من پیشنهاد بدن این عصبانیم میکنه این که خالم زنگ میزنه میگه حس میکنم داره تحقیرم میکنه