2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044598 بازدید | 684400 پست

@زینبی_بابا      

سلام عزیزم خوبی؟سه تا سوال ازت داشتمم مثل همیشه ممنونت میشم که زحمت میکشی و جواب میدی

۱.عزززم من دارم ماه دیگه میام ایران میخواستم با خیال راحت برم مرکز مام ولی تو گروههاشون که هستم میگن امار سقط خیلی بالاست وحتی دیروز با رابط مام صحبت کردم هم میگفت نیا مام.....حالا میخواستم ببینم واقعا از لحاط علمی این مسیله امکان داره که یه مرکز آمار سقطش بالا باشه؟

۲.سوال دومم هم اینه که با این خانوم رابط که صحبت کردم به من گفت چون شوهرت نمیتونه فعلا بیاد ایران برای اینکه کارت زود انجام شه اسپرمش رو تو تانکر یخ بزار بیار با خودت ایران ......من تا حالا همچی چیزی نشنیده بودم ....مگه میشه؟......میگفت دکتر برجیس یه خانومی از کویت اومده بود براش اینگارو کرد تازه ۱۵ تاجنین شد....

۳.سوال سومم اینه که من یه لوله ام رو با لاپروسکوپی بستن حالا اولین کار به من میگن برو عکس رنگی....الان با یه لوله بسته عکس رنگی مشکلی ایجاد نمیکنه چون ماده حاجب با فشار وارد میشه .....میترسم

بازم ممنون ازت گلی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها آره حق با شماست. قانون نیست با توجه ب شرایطش گفته چه مدت پردنیزولون خوردی؟ بنظرت پردنیرولون با ...

من الان نمیخورم برای انتقال قبلیم از دو سه روز قبل از انتقال شروع کردم و تا وقتی که مجبور به سقط شدم ادامه دادم

روزی دو تا ۵ میخوردم صبح و شب

سرگیجه نداشتم

دکتر زرنانی گفتند اینبار اصلا نخورم برای انتقالم

چون یه چیزی رو خیلی آورده بود پایین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@زینبی_بابا       سلام عزیزم خوبی؟سه تا سوال ازت داشتمم مثل همیشه ممنونت میشم ...

عزیزم اسپرم تو یخ نشدنیه

مرکزی که من میرفتم تو امریکا میگفت وقتی نمونه تو خونه میگیرین بین پاهاتون یا چسبیده به شکمتون نگهدارین که همدمای بدن باشه بهتر بمونن اسپرمها، تازه راه ما ۲۰ دقیقه هست تا مرکز فقط

تنها درصورتی شدنیه که اسپرم شسته و فریز شده تو مرکز باشه و همونطور یخ زده تحویل بگیرین تو تانکر ببرین ایران

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قربونت عزیزم . خواهش میکنم‌گلم آره روز اول دکتر ژنتیک ایشون رو پیشنهاد داد  ولی من گفتم میخوام ...

فدات شم خدا خیرت بده. خدا گل دخترت رو برات حفظ کنه آره سخته انشالله. انشالله شما هم زودتر شروع میکنی. ممنونم از محبتت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@زینبی_بابا       سلام عزیزم خوبی؟سه تا سوال ازت داشتمم مثل همیشه ممنونت میشم ...

وااای واقعا؟!

من مرکز مام میرم تو سالن که هستیم اکثرا باردار شدن و خداروشکر خوبن. سقط که دیگه بسته به بدن طرف و جنین هست وگرنه که نمیشه بگی تقصیر مرکز هستو.....

نمیدونم والا مثلا یک خانوم اول بتاش مثبت شده بعد افت کرده این خانم اول باید ریشه یابی کنه در بدن خودش نه اینکه بگه آمار سقط بالاست...

انشالله هرجا رفتی موفق باشی گلم خیلی الان انتخاب مراکز سلیقه ای شده دیگه با یک حرف یه آسمون ریسمونی یک نفر میسازه و چو میفته نمیشه خیلی به حرفا توجه کرد مهم اینه جایی که میری با آرامش کارتو انجام بدن و بتونی حس خوب از پزشکت بگیری و بی استرس این پروسه رو طی کنی.

امیدوارم هرجا رفتی موفق باشی عزیزم ولی مرکز مام نسبت به مراکز دیگه از نظر دستگاه ها و بخش جنین شناسی تکمیل تر و بالاتر و با کیفیت تر هست.

من بیمارستان بهمن هم رفتم با اینکه یه بیمارستان خوب تو تهرانه ولی از نظر تشکیلات و خدمات رسانی اصلا به پای مام نمیرسه ولی خوب مام پول بیشتری میگیره و این بنظرم بین ماها باعث اعصبانیت شده و خدای نکرده در صورت منفی شدن دوستان شدیدتر ناراحت میشن...

من تو این چند سال خیلی دکترا رفتم ولی آرامشی که تو مام دیدم جای دیگه ندیدم هنوز جواب انتقالی که دادمم  معلوم نیست ولی هرچی هم باشه نمیگم مام بد بود چون واقعا با آرامش و بدون استرس برام کارامو انجام دادن که بنظرم تو این پروسه این فاکتوره خیلی مهمیه.

تا خواست خدا برامون چی باشه و سرنوشتمون  چی باشه مهم بالاسریمونه انشالله هممون بزودی مادر بشیم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها من به من گفتن امپولhmgرو با دوتا گرد و یک اب مقطر بزنم الان بالایی گرده و پایینی اب مقطر؟ مگه اب مقطر یه شکل دیگه نبود تو بسته های سفید  امپول hmgاین شکلی الان بالایی گرد؟ و پایینی منظورش اب مقطر؟