2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044573 بازدید | 684399 پست
وااای واقعا؟!  من مرکز مام میرم تو سالن که هستیم اکثرا باردار شدن و خداروشکر خوبن. سقط که دیگه ...

دقیقا ، منم یک بار قبلا نوشتم، اگر بحث تخصص هست الان خیلی از دکترهایی که تو مام هستن یا قبلا جای دیگه بودن، یا الان جای دیگه هم هستن، یعنی رویان و ابن سینا و ... همه از لحاظ تخصصی به نظرم در یک سطحن

اما بحث احترام و نظافت و تکریم ارباب رجوع تو مام متفاوت با جاهای دیگه هست ، و به نظرم داره پول اینها رو میگیره 

دیگه بستگی به خود ادم داره که چه چیزهایی براش در اولویته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من به من گفتن امپولhmgرو با دوتا گرد و یک اب مقطر بزنم الان بالایی گرده و پایینی اب مقطر؟ مگه ...

سلام عزیزم درست پایینی اب مقطر ، به شکل امپول بسته بندی شده اب مقطرش پیش میاد این مدلی باشه 

الهی به سلامتی عزیزم انشالله که مثبت میشی و خدا دلتو شاد میکنه چند ساعت راهه تا خونتون

ممنون عزیزم ان شالله

ان شالله همه بچه ها دست پر باشن ۴ ساعت راهه  ولی از شنبه تهران بودم قبلش هم بدنت خسته نباشه خوبه

خدایا شکرت
ایشالله عزیزم، ایشالله هممون حاجت روا بشیم. نه شما و چندتا دیگه از دوستان کاربریشون  کامل یادم ...

عزیزم میشه بگی این سفره رو چجوری میندازی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام فهیمه جون من عملم افتاد چهارشنبه. از شما یه آزمایش خون هم گرفتن یا نه؟ @fahime7070   &n ...

سلام عزیزم

انشالله به سلامتی

اره ازمایش خون و کرونا دوباره گرفتن

ازمایش خون واسه بیهوشیه

فولیکولات چندتا شدن؟

دقیقا ، منم یک بار قبلا نوشتم، اگر بحث تخصص هست الان خیلی از دکترهایی که تو مام هستن یا قبلا جای دیگ ...

جدا از احترام و تمیزی واقعا تجهیزاتشون و دم تشکیلاتشون بالارفتن هست نسبت به مراکز دیگه که خوب پول بیشتری هم میگیرن مثلا دستگاه سونویی که توی بهمن بالاسر من بود موقع انتقال با اینی که تو مام بود کاملا مشخص بود که اون چقد ضعیفتره و...

بخش هاش و جنین شناسیش و دستگاه هایی که تو بخش جنین شناسیش هست اینا همه مهمه که بروزتر  از جاهای دیگس. اینا خودش باعث شده خوب پولش هم بیشتر باشه که از نظر من می ارزه میدونی من حتی اگه خدای نکرده منفی باش نمیگم مام بد بود چون الان تجربه جاهای دیگه هم دارم از نظرم مام واقعا خوبه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام گلم ایشااللع مثبت میشی فقط امیدتو از دست نده لوبیا سبز بخور قبل انتقال کوکو سیب زمینی زیاد بخور ...

عزیزم دکترت کیه؟....کدوم مرکز میری؟...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم درست پایینی اب مقطر ، به شکل امپول بسته بندی شده اب مقطرش پیش میاد این مدلی باشه 

ممنون عزیزم که جواب دادی از صبح تاحالا مردم از استرس  دیروز مرکز بودم راهمم دور بود امپول hmgرو یادم رفت بزنم گفتم دیگه الان کلا سیکل کنسل میشه این همه رفت و امد و هزینه هیچ میشه خیلی حالم بد شد ممنون عزیزم که گفتی 😘

ممنون از این که جواب دادی الان با کدوم دکتر شروع کردی؟؟

من الان دکتر علیرضایی مرکز مام هستم گلم.

با دکتر عارفی سه تا تخمک داشتم و یک جنین که اگه میدونستم قبل پانکچرم سه تا تخمک دارم اصلا پانکچر نمیکردم که خوب دکتر عارفی اصلا بمن نگفت که لااقل من خودم حق انتخاب داشته باشم و با این هزینه ها انجام ندم فقط بعد سونو قبل پانکچر بمن گفت اوکیه عالیه فلان روز بیا بهمن عمل با اینکه من پرسیدم چندتاست  این جواب رو داد و من جرات پرسیدن مجدد سوالمو نداشتم متاسفانه میترسیدم ازشون عصبی بشن 🥴

مام هفده تا تخمک داشتم و چهارده تا خداروشکر جنین و کل مراحلم  هرچقد دلم میخواست سوال میکردم و کامل و واضح جواب میگرفتم منظورم اینه از استرس به دور بودم 😘

شما کجا میری تا حالا انتقال دادی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
جدا از احترام و تمیزی واقعا تجهیزاتشون و دم تشکیلاتشون بالارفتن هست نسبت به مراکز دیگه که خوب پول بی ...

مگه بهمن با سونو انتقال دادن؟ باورت میشه من انقدر هیجان و ذوق داشتم که اصلاااا حواسم نبود، فکر کردم بدون سونو بود.   الان که گفتی تازه داره یادم میاد...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم انشالله به سلامتی اره ازمایش خون و کرونا دوباره گرفتن ازمایش خون واسه بیهوشیه فولیکول ...

مرسی گلم جواب دادی. همون ۶ تا بودن فقط گفت سایزشون خوبه دیگه توکل به خدا. حالت بهتر شده الان 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤