2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
عزیزم چشم حتما برات ویژه دعا میکنم گلم انشالله که توی این شبای عزیزم حاجت روا میشی. چندتا تخمک داشتی ...

ممنون عزیز دلم . کسی هم در حریان نیست فقط شما رو دارم ۱۴ تا تخمک ۷ تا جنین داد امروز یکیشون خوب نبود انتقال ندادن دو تا برام مونده

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چشم حتما برات ویژه دعا میکنم گلم انشالله که توی این شبای عزیزم حاجت روا میشی. چندتا تخمک داشتی ...

سلام عزیزم چ خبر رفتی پیش طاهری چی گفت کی پانکچر میشی تعداد تخمکا تغییر نکرده بود

با این تعداد احتمالا شبه هایپری. نگران نباش عزیزم. بعدش دوغ و شیاف و استراحت کن انشالله اذیت نمیشی

شبه هایپر دیگه چیه ؟ یعنی همین ماه انتقال نمیدم ؟😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بهم گابرگولین داد که هایپر نشم ؟  اثر داره بنظرتون ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

یعنی هایپر نمیشی کامل. احتمالا نه یازده تا دیدم داری دیگه شکر خدا. معمولا تا ده تا رو انتقال میدن همون ماه بالای ده تا میشه شبه هایپر. پونزده به بالا که هایپر هست عزیزم. استراحت کنی بهتره گلم با آمادگی انتقال بدی خوبه که. الکی نگران نباش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام دوستان من چهارشنبه پانکچر میشم توروخدا برام دعا کنید مشکل از شوهرمه  چیکار کنم هایپر نشم ...

سلام عزیزم، انشاءالله کلی تخمک و جنین عالی داری، دوغ خوش نمک بخور، سفیده تخم مرغ، پروتئین (گوشت کبابی، مرغ کبابی و ماهی) بخور، انشاءالله که هایپر نمی شی عزیزم، البته من دکترم می گفت اینا رو بعد از تخمک کشی بخور نه قبلش، ولی خودمم قبلش سفیده تخم مرغ زیاد خوردم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بهم گابرگولین داد که هایپر نشم ؟  اثر داره بنظرتون ؟

خیلی قرص خوبیه، در واقع برای جلوگیری از عوارض هایپری همینو میدن

سلام عزیزم، انشاءالله کلی تخمک و جنین عالی داری، دوغ خوش نمک بخور، سفیده تخم مرغ، پروتئین (گوشت کباب ...

ممنون عزیزم فقط اینکه همه این‌چیزایی که گفتی رو پر‌نمک‌بخورم ؟ یعنی سفیده تخم‌مرغ پر نمک ؟

خیلی قرص خوبیه، در واقع برای جلوگیری از عوارض هایپری همینو میدن

شما چندتا تخمک داشتین ؟ هایپر نشدین ؟

ممنون عزیزم فقط اینکه همه این‌چیزایی که گفتی رو پر‌نمک‌بخورم ؟ یعنی سفیده تخم‌مرغ پر نمک ؟

آره گلم، امروز پانکچر شدی به سلامتی؟ من هایپر شدم علاوه بر اون قرصه آمپول اورگالوتران هم بهم داد 

یعنی هایپر نمیشی کامل. احتمالا نه یازده تا دیدم داری دیگه شکر خدا. معمولا تا ده تا رو انتقال میدن هم ...

۴ ساله منتظرم خانواده هامون دیوانمون کردن 😭 خبر ندارن دارم میکرو میکنم دیگه خسته شدم از این همه دوندگی