2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ببین گلم پس اصلا دنبال این آزمایش ها نرو گلم  مشکل شما اسپرم هست نه ایمنی و انعقادی که کلی اما ...

قربونت عزیزم بله دقیقا دکتر زرنانی هم همین صحبتهای شما رو گفت گفتن بحث سی دی مارکرها خیلی تخصصی و پیچیده هست حتی اگر آزمایشش رو هم بدین تفسیرش بدرد شرایط شما نمیخوره 

ممنونم گلم خدا حفظت کنه دلم قرص شد

قربونت عزیزم بله دقیقا دکتر زرنانی هم همین صحبتهای شما رو گفت گفتن بحث سی دی مارکرها خیلی تخصصی و پی ...

خیال منم راحت کردی، دیشب استرس گرفته بودم که کاش پیگیر میشدم ایمنی انعقادی رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. موقع ادار خیلی دردم می اومد 😭 ولی   حجمش زیاد بود برا همین تا ۱ هفته خیلی از عوارضش بهتر ...

به من فقط امپول پروژسترون دادن

منم حجم ادرارم زیاده

شمام تنگی نفس داشتین؟

غذاو مایعات میخورم بدتر میشم

شکمم بزرگ میشه

شما چه کارایی کردین؟

سلام نازنین جون، خوب شد پس من نرفتم😢 ببین دکتر ما هم خیلی تحویل نمیگیره ها، من قبل اینکه بیام پیش م ...

آره عزیزم اونم با کلی اصرار من نوشت وگرنه گفت مشکل شما اسپرمه با شرح حالت اصلا لازم نیست 

البته اگر نسخه ای بگه من حرف ایشون رو گوش میدم چون تخصصش هست تو این مورد با منتظری کار ندارم 

فکر کنم تعدادش بالاست ولی اینو نمیدونم که اگه حتی اندازش کوچیک هم باشه هم خارج میکنن یا نه ؟ دو تا ۱ ...

با این تعداد احتمالا شبه هایپری. نگران نباش عزیزم. بعدش دوغ و شیاف و استراحت کن انشالله اذیت نمیشی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خیال منم راحت کردی، دیشب استرس گرفته بودم که کاش پیگیر میشدم ایمنی انعقادی رو

قربونت گفتم بیام اینجا مطرح کنم دوستان دیگه هم دیدگاه دکتر زرنانی رو بدونن 

خدا رو شکر که سوالم بدرد شما هم خورد خدا @زینبی_بابا   رو هم برای تاپیک حفظ کنه 🌹

به من فقط امپول پروژسترون دادن منم حجم ادرارم زیاده شمام تنگی نفس داشتین؟ غذاو مایعات میخورم بدتر ...

عزیز ادرار زیاد. تنگی نفس. نفخ همه عوارض پروژسترونه

اره بزار گلم منم از امروز میخوام یه شیاف دیگه بزارم برای محکم کاری ولی اگه خدای نکرده باز لک دیدی ان ...

باشه عزیزدلم 

مرکز به من گفت که شیاف رو واژینال بذار جذبش بیشتره 

ولی واقعا خب میریزه بیرون 

گفتش که همون نیم ساعت چهل دقیقه که میذاری جذب میشه بقیش مومشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
به من فقط امپول پروژسترون دادن منم حجم ادرارم زیاده شمام تنگی نفس داشتین؟ غذاو مایعات میخورم بدتر ...

عزیزم اگر خیلی اذیتی حتما زودتر به دکترت خبر بده اینجا دوستانی بودن که بخاطر هایپری یک شب بستری شدن 

نه ماهنده جونم حتی درد پریودی هم ندارم این نشونه چیه؟

نمیدونم چون خودم داشتم پرسیدم😂😂 توکل کن جانم خیلی ها بدون علامت مثبت شدن