2777
2789

از وقتی بهم خیانت کرد فهمیدم خیلی فرقه بین دوست داشتن و نگهداشتن کسی با عاشق بودن. نمیدونم از وقتی با شوهرم ازدواج کردم همیشه فکر میکردم با اینکه خیلی خوشکلم و خیلی ازش سرترم اما ب قدر کافی براش تحریک کننده نیستم بهم خیانت هم کرده. چون وقتی دوست دختراش دیدم فهمیدم زیبایی از دید او معنای دیگه ای داره دخترایی تو چشمش قشنگن و تحریک آمیز ک اصلا نمیتونم تصور کنم نمیدونم واقعا. چند روزه منتظر رابطه ام اما نمیاد سمتم حالم خیلی بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بپذیرید ک خیانت هیچ ربطی به کافی بودن شما نداره اون آدم ایراد داره اگه شرایطشو داری مشاوره بگیر خیلی ...

خیلی ربطت داره از همه شنیدم همیشه شوهرم دخترایی را انتخاب میکرد ک اصلا قشنگ نبودن و خانوادش ب شدت مخالف بودن باهاش برای من فقط موافق بودن حتی قبل من نامزد هم کرده بود خب زیبایی از دید هرکس یه چیزه اما چرا باهام ازدواج کرد چرا