2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
امروز رفتم دکتر بهم هم پرگووریس داد هم النوا!  اینجوری فقط ۵.۵ میلیون پول آمپولام میشه 😓😓 پ ...

عزیزم فدای سرت، امیدوارم تعداد تخمک هات خوب باشه، به من تا حالا پرگووریس نداده، من شنیدم امپول خوبیه خیلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرماخوبه؟ راستی منم انشالله خدابخوادشنبه میرم انتقال خیلی التماس دعا ,دعاکن این ...

سلام عزیزممم 

مرسی خوبه 

ایشالاا میری و دست پر بر میگردی و ۹ماه بعد نی نی یا نی نی های نازتو بغل می کنی♥️♥️

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مامان ماهك جان به سلامتي كي فارغ شدين؟ كوچولوت خوبه؟ من ٢ اسفند دنيا اومد كوچولوم

سلام عزیزم مبارک باشه 

منم ۹ اسفند زایمان کردم 

تو خوبی؟ نی نی خوبه چند روزشه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخه با سه تا جنین اونم دو روزه که معلوم نیست به بلاست برسن با این وضع اندومتریوز من!! مجبورم 😕

عزیزم باور کن تو مرکز ما دختره با یه دونه جنین فریز دوروزه ی گرید آ باردار شد. شوهرشم آزو بود. توکل به خدا کن گلم😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام بجه ها من ديروز كفتم چرا سونو ويزيت مام شده ٥٠٠ دوستان عزيز اومدن گفتن جرا اينطور ميكي  سونوشون داپلر  امروز بكي از بجه ها  كفت با لاهوتي ويزيت وسونو داشتم كفته خانوم دكتر خونرساني رحمم چطوره در جواب كفته چيزي نميبينم يعني داپلر كشك اخه من يادمه واسه دخترم باردار بودم شكمم كوجيك بود دكترم كفت بايد سونو داپلر بدي خونرساني صورت ميكيره يانه بعد سه تا سونو رو تو كرج  كفت  واسه داپلر خوبه  بعد تعجب كردم گفتم متخصص زنان تخصص سونو نداره داپلر انجام بده ، بعد به اسم داپلر ٥٠٠ ميگيرن  كسي هم جوابگو نيست 

سلام بجه ها من ديروز كفتم چرا سونو ويزيت مام شده ٥٠٠ دوستان عزيز اومدن گفتن جرا اينطور ميكي &nb ...

خانمی کانال تلگرام مام رو داری؟ یه خانمی به اسم سپیده بود امکان داره ایدیشو بگیری

ذخیره پارسال 2.8بود بعد دوبار پانکچر الان نمیدونم چنده عزیزم کیفیت تخمک به ذخیره ربطی نداره 

سلام گلی خوبی؟

واقعا کیفیت تخمک به ذخیره ربط نداره؟اینو کجا شنیدید؟

منم ذخیرم ۱/94

پارسال برایی شما چندتا تخمک داد؟

راستي عزيزم در مورد دكتر چوپساز هم  يه تحقيقي بكن  خودت ،توتهران گاندي هست ،تو كرمانش ...

آره منم راجع بهش خیلی شنیدم .‌مشککل اینجاس که دو روز در هفته تهران . میگن اون دو روزم خیییلی شلوغه . البته خواهر دوستم برای رژیم تعیین جنسیت رفت و نتیجه گرفت . ای وی اف رو خبر ندارم

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره منم راجع بهش خیلی شنیدم .‌مشککل اینجاس که دو روز در هفته تهران . میگن اون دو روزم خیییلی شلوغه . ...

من خواهرشوهرم با رزيم بسر دار شد در سن ٤٢ سالكي خواهر خودم دو دختر داشت رژيم كرفت  اونم سن ٣٩ سالگي دوقلو پسر باردار شد من زِد به سرم اي وي اف كنم   تو مام رفتي  واسه ايواي چي كفتن؟ 

من خواهرشوهرم با رزيم بسر دار شد در سن ٤٢ سالكي خواهر خودم دو دختر داشت رژيم كرفت  اونم سن ٣٩ س ...

هانا دکتر خواهرت کیه ؟ چه خوب . چرا نرفتی پیش دکتر خواهرت ؟

من رفتم‌ هزیننه ها رو بپرسم و کلینیکشون رو ببینم البته ابن سینا کار داشتم از اون رفتم مام . گفت هزینه ivf    تعیین جنسیت ۲۷ تومن بدون دارو . iui تعیین جنسیت ۲ و خورده ای 

خدای من خدای معجزه هاست . 
چه خوب انشالله که شما هم خدا یه گل پسر بهت میده

سلام عزيزم ازمايشات أيمني إنعقادي به دكترت نشون دادي كفت با تو جه به اين فاكتورها مشكل ايمني انعقادي نداري؟ منم رفتم دكتر تو شهر خودمون همونا رو كفتم بنويسه اخه كفتي فاكتور هاي مهمشه يه ازمايشكاه معتبر تَر از اولي كه كفتم ٩٠٠ تومن كفته بردم اين گفت  با بيمه ٦٠٠ تومن من بيمه تكميلي داشتم اسيا كفت ٦ هزار تومن يعني ذوق كردم گفت يكشنبه بيا ناشتا انجام بده