2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جراتشو دارم بلدنیستم دوبار پانکچر کردم امپولای زیر جلدی راخودم زدم فقط دوسه دفعه اول رفتم بیرون که ی ...

میتونی یه کاری کنی یه دونه از امپولاتو بیرون بزن جای اونو علامت بزن داشته باش که دستت بیاد کجا باید بزنی از فردا همونجا بزن  یا سمت دیگه اتم خواستی بزنی به اون نگاه کنی دستت میاد دیگه کجا باید بزنی یه کمی هم اینور اونور چیزی نمیشه 

حالا ببین خودت میدونیا چیزیت نشهنفرین کنی بگی فلانی گفت من اینکارو کردم و فلان!😂 

ولی من اینجا خیلیا رو دیدم شوهراشون امپولاشونو میزنن چون عضلانی واقعا کاری نداره 

بازم خود دانی عزیزم 😘

انشالله که برای منم توهم باشه آخه سنم بالاس ۳۲ هستم یه خانومی از شمال اومده بود ۳۴ سالش بود یایئسه ش ...

وا این چه حرفیه منم ۳۲ سالمه هم سن های ما خیلیاشون تازه دارن ازدواج میکنن اونوقت ما پیریم؟

یا رب العالمین
قربونت اختلاف سنی با هم نداریم دوستم. آخه من بدونه دارو خیلی هم فولیکول ندارم خیلی کمه سه بار سونو ش ...

عزیزم خیلی هم عالیه، نگران نباش، منم هر روز ساعت ها گریه میکنم، که تا این سن همسرم بچه نمیخواست، الان هم که راضی شد باید میکرو کنیم، بعد هم که فهمیدم خودم خیلی وقت ندارم، الانم که فهمیدم داروها باعث پولیپ شده

ولی مطمئنم خدا برام بهترین هارو میخواد😢

میتونی یه کاری کنی یه دونه از امپولاتو بیرون بزن جای اونو علامت بزن داشته باش که دستت بیاد کجا باید ...

علامت نمیخواد این پروژسترونا که وقتی میزدم جاش معلوم‌بود۳روز زده بودم شبش گریه میکردم ازدرد.میگم یوقت زیاد به سمت داخل یابیرون بره چی میشه؟

یا رب العالمین
وا این چه حرفیه منم ۳۲ سالمه هم سن های ما خیلیاشون تازه دارن ازدواج میکنن اونوقت ما پیریم؟

نه قربونت برم من کی گفتم پیر. من خیلی شادم ولی میگم شاید به خاطر سنم دچار هر چیزی بشم خودمو میگم کاری به شخص دیگه ندارم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب  زينبي جان منم بايد از ٩ ارديبهشت تا ١٠ روز روزي٤ تا استراديول بخورم واقعا به اسپرين اح ...

فکر کنم همون موقع بهت بگه گلم دیگه نباید بری پیشش؟؟ 

4 تا استرادیول واقعا نیاز داره به انوکسا یا آسپرين یا هپارین حتما ازش بپرس گلم حتما

من رفتم قبلا بهم كفتن تا ٣ ارديبهشت ال دي بعد قطع كنم ٩ ام استراديول خوب مكه استراديول رو از شروع بر ...

طبق ال دی که دارید میخورید گفتن معمولا بعد قطع ال دی چهار پنج روز بعد پریود شروع میشه . خوب عزیزم چرا از دکترتون نمی پرسید. صدای ضبط شده ماما رو دارید؟ بدون اینکه بگه با شروع پریود استرادیول رو شروع کنید فقط گفتن نهم استرادیول بخورید ؟ مگه میشه؟ حتما یه اشاره ای کردن به شروع پریود. تو واتس آپ از دکتر علیرضایی بپرسید اگه صدای ضبط شده رو ندارید 

در اندک من تویی فراوان یارب..