2777
2789
عنوان

ازدواج سن پایین و عواقب آن

1 بازدید | 53 پست

هدفم از این تاپیک قضاوت کردن یا تخریب کسی نیس فقط امروز تو یوتیوب یه قسمت از یه برنامه ترکیه ای دیدم که دختره ۱۸ سالش بود و دوتا پسرش رو پدر شوهر و مادرشوهرش گرفته بودن و نمیدادن که اینم اومده بود به این برنامه که حالا بتونه بچه ها شو ببینه 

خود دختره میگفت که ۱۴ سالم بود و خودمو کشتم که ازدواج کنم حتی خانوادشم گفتن که نکن و بشین درستو بخون ولی دیگ نتونستن راضیش کنن بالاخرع ازدواج کرده و اینا 

حالا من کی باشم که بخام نصیحت کنم یا هرچی...

مطمئنم تو کشور ماهم خیلی از دخترا با اراده خودشون و خواست خودشون در سن پایین این تصمیم اشتباه و میگیرن...

نمونش همین یه زوج که همه جا معروف شدن دختر ۱۳ و پسر ۱۸ سالع که یجورایی دارن تشویق میکنن و توی هر ویدیوهاشون انگار که افتخار داره میگن خانواده هامون مخالف بود ولی ما زور کردیم مجبورشون کردیم بدی کسی رو نمیخام امیدوارم که خوشبخت باشن ولی سن ۱۳،۱۴،... سن ازدواج نیس....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تواشناهای ماهم یه دختره هس همین سن دوازده سیزده سال روداشت همزمان باچهارپسر عمووخاله وعمه ودایی رفیق بود ویه جوری هم واسه پسرهمسایه دام پهن کرد فک کن پسر بیست وچندساله رو دیوونه خودش کرد بعد ازدواج کردن الان خانوم یواشکی خیانت میکنه وانقدرشوهرشو عذاب داده که پسره معتادشده ازبس توخونه دعواوجیغ وفوش میداد

گاهی انسانم آرزوست
اوهوم و مهمترین عاملش اینه که بچه ۱۲ ساله گوشی داره...بخدا گوشی عامل تمامی ایناست

اره گوشی عامل همه ی ایناست و عامل همه ی خیانتا 

اما خب زمان ما گوشی نبود و و این اشتباه رو مرتکب شدیم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1976204
اره گوشی عامل همه ی ایناست و عامل همه ی خیانتا اما خب زمان ما گوشی نبود و و این اشتباه رو مرتکب شدیم

اون دختری که تواشنای ماهستش اصلا گوشی نداشت بعضیا زودی به بلوغ میرسن 

گاهی انسانم آرزوست
تواشناهای ماهم یه دختره هس همین سن دوازده سیزده سال روداشت همزمان باچهارپسر عمووخاله وعمه ودایی رفیق ...

هی چی بگم نمیدونم مشکل چیه من میگفتم دیگ زمان که بگذره همه چی پیشرفت میکنه دیگ زمان قدیم بود دختر ۱۲ یا ۱۳ ساله ازدواج میکرد ...

الان میبینم وضعیت بدتر شده

اون‌زوج دختره 18سالشه پسره27هرچیزیو‌باور‌نکن

من شنیدم دختره ۱۹ ساله شوهرش ۱۸ الکی میگه ۱۳ سالمه

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
اون دختری که تواشنای ماهستش اصلا گوشی نداشت بعضیا زودی به بلوغ میرسن

والا چی بگم من ۱۹ سالمه و امسال که مردود شدم یکم حالت روحیم بهم خورد تو تلگرام یه بات پیدا کردم که بصورت ناشناس با کسی صحبت میشد کرد من با یه پسر صحبت کردم شهر و اسمم و نگفتم و صحبت معمولی بخدا بعد یه ربع حرف زدن از بات خارج شدم و یه هفته داشتم گریه میکردم که خاک تو سرت چیکار کردی...

حالا یه عده.... چی بگم🤦‍♀️

خانوادم رو بخاطر جنایتی ک کردن و منو تو ۱۹ سالگی شوهر دادن هیچوقت نبخشیدم

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم