2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ايشاله به سلامت همه جي پيش بره ومثبت بشين راستي مكمل چيزي ميخوري ؟  

مرسی عزیزم خیلی ازت ممنونم. من ویتامین د۳  و فولیک اسید و امگاسه که امگا رو هفته ای دو تا میخورم بیست تا دونه هم فرتیل سی ام از قبل داشتم همونارو از روز اول پریودم روزی یدونه دارم میخورم تا بیست روز 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خیلی ازت ممنونم. من ویتامین د۳  و فولیک اسید و امگاسه که امگا رو هفته ای دو تا میخور ...

امگا رو دكتر كفت هفته اي ٢  ؟اخه من دوروزه كرفتم هر روز خوردم، ميكن رويال ژلي هم خوبه منم اونو كرفتم

آره عزیزم درسته نه من دیگه نمیخوام پانکچر کنم خسته شدم دو بار پانکچر کردم یه بار رویان یه بار مام ول ...

سلام عزيزم ببخشيد ريپلايت كردم

تا حالا ورزش مداوم كردي؟خيلييييي تاثير داره براي ما كه تنبلي تخمدان داريم و فوليكولا رشد نمي كنن و يا كيفيت ندارن.

دوستان گروه در كنار درمان، از ورزش غافل نشيد و وزنتونو كنترل كنيد 

عزیزم نینی که دستگاه نرفت؟ من میخوام ۳۸هفته و۳روز زایمان کنم البته دکتر گفت نگهدار تا ۳۹و۳روز ولی دی ...

نازنین نینیت کم وزنه خواهر چه عجله ای داری برا در آوردنش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره ولی میگن تایمش مشخص نیست یهو سر نوبتی که بهت داده نمیاد . 

راستي عزيزم در مورد دكتر چوپساز هم  يه تحقيقي بكن  خودت ،توتهران گاندي هست ،تو كرمانشاه خيلي معروفه بهش بنجه طلا ميكن يادمه دختر داييم پيش ميرفت ميگفت تا ٢ شب مريض تو مطبش بوده واسه نازايي كارش حرف نداره ولي واسه اي وي اف نميدونم هم كرمانشاه هست هم تهران يادمه تو همين تابيك ازش بد كفتن من اول نظرم رو اون بود  منصرف شدم كلا به اين نتيجه رسيدم نبايد به حرف بجه ها دكتري رو انتخاب كرد من چوبش رو خوردم تو الان اول راهي با تحقيق كامل انتخاب كن مركز ودكترت رو جون قراره ١٠ تومن بيشتر به خاطر تعيين جنسيت هزينه كني 

@باهارخانیم    عزیزم بیا سوالتو اینجا بپرس درمورد شیاف  دوستان اطلاعاتشون بیشتره .. ...

باردار شده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای جونم خداروشکر واقعا خاطرات شیرین داشتن نعمته مرور همین خاطرات الان دلت رو آروم میکنه من از یه ...

انشالله عزیزم. خدا هیچ بنده ای رو نا امید نکنه. ما رو هم همینطور. ممنون گلم🌷❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزيزم ماكاويت اف ٦٠ تاييه؟ ٣٠ تايي نداره؟ شما روزي يكي ميخورين؟

۶۰ تایی عزیزم .نه روزی ۲تا میخورم .شاید اگر بگی ۳۰تا میخوام بدن چون برا من ۱بسته کامل ۶۰تایی دادن با ی ورق ۱۵تایی

امگا رو دكتر كفت هفته اي ٢  ؟اخه من دوروزه كرفتم هر روز خوردم، ميكن رويال ژلي هم خوبه منم ...

یکی از ماماها  بهم گفت هروز نخور زیاده هفته ای دو تا یا سه تا بخوری کافیه. نه من رویال ژل نگرفتم چون کلا میگن خیلی به این مکملها نیست منم نخواستم چیز اضافه ای بخرم. امگا و د و فولیک خود دکتر برام نوشته بود دیگه میگم همینا کافیه. 

انشالله عزیزم همین بار اول موفق بشی و پسرتو  بزودی بغل بگیری به امید خدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
راستي عزيزم در مورد دكتر چوپساز هم  يه تحقيقي بكن  خودت ،توتهران گاندي هست ،تو كرمانش ...

عزیزم دوستان نظرشون رو میگن و نهایتا شما هستی که باید انتخاب کنی مقصر بچه ها نیستن خواهری

متاسفانه از هر دکتری که نتیجه نمیگیریم میگیم بد و این اصلا درست نیست

یکی از ماماها  بهم گفت هروز نخور زیاده هفته ای دو تا یا سه تا بخوری کافیه. نه من رویال ژل نگرفت ...

دکتر حنطوش  زاده هم به من گفتن هفته ای ۳تا کافیه امگا 

آره عزیزم درسته نه من دیگه نمیخوام پانکچر کنم خسته شدم دو بار پانکچر کردم یه بار رویان یه بار مام ول ...

عزیزم دادگاه رو رفتی واسه جنین؟ چقدر مدت انتظار داره تو مام؟ اسپرم اهدایی نمیدونی چند میگیره مام؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دقیقا .قبل انتقال هر کاری از دستت برمیاد انجام بده انشالله اینبار دیگه آخرین انتقالته و  نینی د ...

دیگه همه کار کردم فقط باید خدا بخواد 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا