2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دستای عزیزم صبحتون بخیر حالتون خوبه? 

میگماببخشیدبعدتزریق پروژسترون چیکارکنم؟ بشدت جاش گوله میشه ودردناکه. از الان فکربعدانتقال منوکشته😑😑😑

زینبی جان شمامیدونی؟ راهنماییم کن. راستی درمورد قبل تزریق انوکساپارین چیکارکنم؟ اونم میسوزونه. 

@زینبی_بابا    

@shadennn    

@ستاره68    

نمیفهمن ادم خیالش راحت میشه اصلا ماها دیگه وسواس گرفتیم منکه افتضاح شدم انقد مغزم درگیره همش میجورم ...

دقیقا .قبل انتقال هر کاری از دستت برمیاد انجام بده انشالله اینبار دیگه آخرین انتقالته و  نینی دار میشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره ولی میگن تایمش مشخص نیست یهو سر نوبتی که بهت داده نمیاد . 

همه ی دکترا همینن

کاری براشون پیش بیاد جایگزین بجاش میاد فقط این مختص طرازی نیست عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دستای عزیزم صبحتون بخیر حالتون خوبه?  میگماببخشیدبعدتزریق پروژسترون چیکارکنم؟ بشدت جاش گو ...

سلام عزيزم كيسه اب گرم بذار و اروم باهاش ماساژ بده كم كم پخش ميشه من هنوزم كه هنوزه ميزنم ديگه جاي سالم برام نمونده. براي انوكساهم البرز دارو بگير سوزنش نازكه با يه دستت شكمتو حالت نيشگون بگير بعد سوزنشو وارد كن هواي داخلشم نبايد خالي كني❤️

خداياشكرت....❤️ 
همه ی دکترا همینن کاری براشون پیش بیاد جایگزین بجاش میاد فقط این مختص طرازی نیست عزیزم

سلام ثمین جون من زنگ زدم مرکز ابن سینا هزینه هارو بپرسم جواب ندادن .دقیقا هزینه پانچر و فریزو انتقال چقده؟

عزیزم خوندم نوشته بودز میخوای اهدایی بگیری انشالله که خیره برات و بزودی مادر میشی بحق این ماه عزیز ن ...

سلام شما بايد چند روز استراديول بخورين بعد برين سونو ؟ همراه با استراديول اسپرين ٨٠ هم شروع كردين ؟ 

سلام ثمین جون من زنگ زدم مرکز ابن سینا هزینه هارو بپرسم جواب ندادن .دقیقا هزینه پانچر و فریزو انتقال ...

سلام عزیزم چرا جواب ندادن؟

هزینه پانکچر ۵۲۰۰

فریز من برا ۱۸تا جنین ۲و ۱۶۰ دادم 

انتقال رو فکر کنم‌۲ و ۸۰۰ گفتن بهم

سلام دستای عزیزم صبحتون بخیر حالتون خوبه?  میگماببخشیدبعدتزریق پروژسترون چیکارکنم؟ بشدت جاش گو ...

مهربون‌جون‌پروژسترون‌خیلی‌آروم‌بایدخالی‌کنی

خیلی‌خیلی‌تاثیرداره‌

من‌‌‌انتقال‌دوم‌خودم‌آمپولمو‌میزدم‌.باورمیکنی‌انقدرباحوصله

خالی‌میکردمش‌..اصلا‌گوله‌نمیشد

مهربون‌بروووخدابه‌همراهت‌باشه‌..انشالله‌به‌حق‌علی‌‌اینماه

هدیه‌توازخدابگیری..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نمیدونم والا. من داخلی ۳۲۰ رو گرفتم .مرسی خانمی

منم زنگیدم برنداشتن عزیزم شاید چون پنجشنبست