2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم دوستان نظرشون رو میگن و نهایتا شما هستی که باید انتخاب کنی مقصر بچه ها نیستن خواهری متاسفانه ...

خب همين ديكه ميكم بايد كامل تحقيق كنيم بدن به بدن فرق ميكنه رحم با رحم فرق ميكنه امادگي بدن براي بارداري وخيلي چيزاي ديكه من نميتونم مثبت بشم بكم دكترم عاليه برين مام خب شايد بدن من فرق كنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نینی که دستگاه نرفت؟ من میخوام ۳۸هفته و۳روز زایمان کنم البته دکتر گفت نگهدار تا ۳۹و۳روز ولی دی ...

سلام نازنین جون

دکتر به من ۴ اردیبهشت وقت داد که میشه ۳۸هفته و ۵روزم

خدایا شکرت 
۶۰ تایی عزیزم .نه روزی ۲تا میخورم .شاید اگر بگی ۳۰تا میخوام بدن چون برا من ۱بسته کامل ۶۰تایی دادن با ...

ثمین جان من فقط کیوتن و پرکناگر استفاده میکنم نیازه مکمل دیگه ای بخرم؟ 

من داشتم نازی، برای من هیچ فرقی نکرد، تازه وضعیت تخمدان هام بهتر بود ولی همون قدر شد که با سینال بود

امروز رفتم دکتر بهم هم پرگووریس داد هم النوا!

اینجوری فقط ۵.۵ میلیون پول آمپولام میشه 😓😓

پانکچر هم که بچه ها درست میگن شده ۹میلیون!!! 

واقعا مملکت بدرد نخوری داریم این چه قیمت دارو درمانه آخه 

هیچکدوم هم نه تامین احتماعی میده نه تکمیلی!!

امروز رفتم دکتر بهم هم پرگووریس داد هم النوا!  اینجوری فقط ۵.۵ میلیون پول آمپولام میشه 😓😓 پ ...

عزیزم😔 کاشکی هیسترو انتقالتو انجام میدادی شاید مثبت میشدی دیگه نیاز نبود پانکچر بشی گلم. گرید جنین هاتم خوبه شکر خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
امروز رفتم دکتر بهم هم پرگووریس داد هم النوا!  اینجوری فقط ۵.۵ میلیون پول آمپولام میشه 😓😓 پ ...

قبلا مام بامراکز دیگه تفاوت انچنانی نداشت نهایتش دومیلیون گرون بود.الان نمیدونم چی شده .

عزیزم😔 کاشکی هیسترو انتقالتو انجام میدادی شاید مثبت میشدی دیگه نیاز نبود پانکچر بشی گلم. گرید جنین ...

آخه با سه تا جنین اونم دو روزه که معلوم نیست به بلاست برسن با این وضع اندومتریوز من!! مجبورم 😕