2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
آره باید از مرکزت میپرسیدی این متن رو ک خوندم خیلی برام جالب بود یکی اینکه گرید جنین به نظر جنین ش ...

اره عزیزم. جنین شناسی مرکز ما به راحتی جواب نمیده تو اتاق قرنطینه هستن. نمیدونم چرا اینجا اینطوریه اصلا جنین شناس رو نمیشه دید. اره گلم خیلی جالب بود هر طرف که میری میبینی راه فقط خداست گرید و تعداد جنین مهم نیست.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم. جنین شناسی مرکز ما به راحتی جواب نمیده تو اتاق قرنطینه هستن. نمیدونم چرا اینجا اینطوریه ا ...

دقیقا درسته👌

امید به خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستای گلم کسی بعد پانکچر ال دی شروع کرده؟ بعد از تموم شدنش سریع پریود شده؟

عزيزم من مصرف كردم ٧ تا مونده بود تموم شه يه روز لكه بيني داشتم و لخته سياه دكترم گفت چهارتاي اخرو نخورم بعدش پريود شدم

خداياشكرت....❤️ 
ارزو جون تو هفته ی چند برای سونوی قلب رفتی؟

عزیزم من دو هفته بعد از ساک .شش هفته و دو روز بودم قلب رو دیدم .ان شالله شما و چیکا  هم ۱۴ میرید دو تا قلب خوشگل میبینین 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزيزم من مصرف كردم ٧ تا مونده بود تموم شه يه روز لكه بيني داشتم و لخته سياه دكترم گفت چهارتاي اخرو ن ...

مرسی عزیزم جواب دادی. من شکر خدا لکه بینی نداشتم تا الان. آخه باید برای هیسترو برم مرکز خواستم ببینم بازم سه روز بعد قطعش پریود میشم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها من قرار بود آی یو ای کنم کلی دارو استفاده کردم هیچ فولی غالبی نداشتم. یعنی از ۲ میلی شدن ...

کسی نمیدونه دوستان؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزم من دو هفته بعد از ساک .شش هفته و دو روز بودم قلب رو دیدم .ان شالله شما و چیکا  هم ۱۴ میری ...

مرسی عزیزدلم. انشالله. گفتم شاید شش هفته زود باشه. خیالم یکم راحت شد که شماهم شش هفته صدای قلبش رو شنیدید❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیزم من دو هفته بعد از ساک .شش هفته و دو روز بودم قلب رو دیدم .ان شالله شما و چیکا  هم ۱۴ میری ...

راستي ارزو جون سن حاملگيتو بر اساس تاريخ پريودت حساب كرد؟

خداياشكرت....❤️ 
راستي ارزو جون سن حاملگيتو بر اساس تاريخ پريودت حساب كرد؟

اون روز که حساب کرد رفته بودم سونو قلب فک کنم از روی سونو گفت چون بر اساس سونو دو روز جلوتر از پریود بودم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها من قرار بود آی یو ای کنم کلی دارو استفاده کردم هیچ فولی غالبی نداشتم. یعنی از ۲ میلی شدن ...

عزیزم ذخیره تخمدانت چنده ؟ شما بدنت به دارو جواب نداده و احتمالا تنبلی دارید 

وزن شما چقدره ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم ذخیره تخمدانت چنده ؟ شما بدنت به دارو جواب نداده و احتمالا تنبلی دارید  وزن شما چقدره ؟

عزیزم ذخیره ام‌رو بلد نیستم چطوریه

تنبلی شدید دارم 

قد ۱۶۳ 

وزن ۶۹

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش