2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044447 بازدید | 684389 پست
عزیزم ذخیره ام‌رو بلد نیستم چطوریه تنبلی شدید دارم  قد ۱۶۳  وزن ۶۹

وزنتون خوبه ولی حتما ورزش کنید ، تاثیر داره روی تخمک ، قرص اوبوست اگه میتونید بگیرید و ۳ ماه قبل اقدام بعدی برای ivf یا iui استفاده کن ، دوستان خیلی راضی بودن ازش ، انشالله که زودتر خدا به شما یه بچه ناز بده ، راستی حتما حتما یه دکتر خوب برید ، با هر دکتری درمان ادامه ندید چون وقت و هزینه اضافی تلف میکنن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ذخیره ام‌رو بلد نیستم چطوریه تنبلی شدید دارم  قد ۱۶۳  وزن ۶۹

عزيزم من يكي از دوستام مشكل شمارو داره دكتر بهش پيشنهاد لاپاراسكوپي داده با يه دكتر بهتر حتما مشورت كن به اميدخدا به زودي مامان ميشي انشالله❤️

خداياشكرت....❤️ 
خداروشکر که مشکلی نبود ...خیلی زیاده واقعااا برای من خیلی کمترشد 😃

نازنین جون؟ مدل دردام رو به دکترم گفتم، گفت احتمالا شروع دردای زایمانی هست. استرس گرفتم. هنوز 37 هفته هم نشدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خداروشکر که مشکلی نبود ...خیلی زیاده واقعااا برای من خیلی کمترشد 😃

نازنین جون؟ مدل دردام رو به دکترم گفتم، گفت احتمالا شروع دردای زایمانی هست. استرس گرفتم. هنوز 37 هفته هم نشدم

وزنتون خوبه ولی حتما ورزش کنید ، تاثیر داره روی تخمک ، قرص اوبوست اگه میتونید بگیرید و ۳ ماه قبل اقد ...

ذخیره ام‌خوبه.‌دکترمم فلوشیپ نازاییه. این دارو رو بدون تجویز میشه‌گرفت؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزيزم من يكي از دوستام مشكل شمارو داره دكتر بهش پيشنهاد لاپاراسكوپي داده با يه دكتر بهتر حتما مشورت ...

ممنونم لاپاراسکوپی.... آخه هیچ‌مشکلی ندارم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
من چی بگم هرکی منو میبینه میگه ۱۰۰ کیلو شدی ؟ 🙄🙄☹☹

عزیزم من به دکترم پیام دادم مدل دردهام رو گفتم، گفتن احتمالا شروع دردهای زایمانی هست. گفتن اگه حرکت بچه کم شد یا درد داشتم سریع برم بیمارستان، گفتم به شما هم بگم مراقب باشی اخه فکر کنم دردامون شبیه همه

مرسی عزیطم ۱۸تا جنین داشتم که ۸تاشو همینجوری فریز کردیم ۱۰تاشو تعیین جنسیت که ۳تا پسر شد یکی انتقال ...

ممنون عزیزم 💜

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دوستای گلم کسی بعد پانکچر ال دی شروع کرده؟ بعد از تموم شدنش سریع پریود شده؟

من بعد پانکچر رو یادم نمیاد ال دی دادن یا نه. ولی دو سه باری ک ال دی خوردم هر دو 4 روز بعد تموم شدن ال دی پریود شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزم من مصرف كردم ٧ تا مونده بود تموم شه يه روز لكه بيني داشتم و لخته سياه دكترم گفت چهارتاي اخرو ن ...

ینی وقتی لک بینی بود باید قطع کرد ال دی رو؟ برا من یکی دو روزی هس که لک بینی دارم هی قطع و وصل میشه الان بازم قطع شده. 4 تا مونده از ال دی هام

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ینی وقتی لک بینی بود باید قطع کرد ال دی رو؟ برا من یکی دو روزی هس که لک بینی دارم هی قطع و وصل میشه ...

من با دكترم صحبت كردم گفت چهارتاي اخرو نخور مهم نيست

خداياشكرت....❤️