2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044563 بازدید | 684399 پست

بچه ها من قرار بود آی یو ای کنم

کلی دارو استفاده کردم

هیچ فولی غالبی نداشتم. یعنی از ۲ میلی شدن ۶ میلی

دیگه داروها رو قطع کرد

و گفت استروژن پروژسترون بخور تا عادت بشی.

من کلا عادت ندارم

حال دارو نداشتم نخوردم

دقیقا یک‌هفته بعد از قطع کردن آمپول ها

۲۴ ساعت خون قهوه ای داشتم. با درد کمر!

بعد هم قطع شد.

اقلا ۱۰ روز به موعد واقعی که باید میشد فاصله بود... یعنی چی

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
واي سحر راست ميگي؟ يه عالمه گريه كردم نكنه خطرناك باشه😭من از روز بعداز انتقال درد پاهارو داشتم امرو ...

اره عزیزم منم همینجوریم. نگران نباش این استرس خودش سمه.اینکارو با خودت و نی نی نکن. نی نی جاش سفته و صدای قلبشم ۱۴ میشونی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش بخاطر پروژسترون و استرادیوله. باعث میشه خون غلیظ شه .کمی تو خونه راه برو 

ارزو جون تو هفته ی چند برای سونوی قلب رفتی؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیزم نشونه چیزی نداری؟

زیر دلم تیر میکشه

واژنمم تیر میکشه

خستگی و بیحالی

امشبم تشنگی اضافه شده

3روز اول هم لک بینی داشتم

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
اره عزیزم منم همینجوریم. نگران نباش این استرس خودش سمه.اینکارو با خودت و نی نی نکن. نی نی جاش سفته و ...

خداكنه عزيزدلم مرسي كه هستي فداتشم قوت قلبي برام بخدا❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
زیر دلم تیر میکشه واژنمم تیر میکشه خستگی و بیحالی امشبم تشنگی اضافه شده 3روز اول هم لک بینی داشت ...

عزیزم با این همه علائم احتمالا بارداری انشالله. جنینت گریدش چند بود؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
@لی_لا1     @nazaniin۷۴     @bopo     بچه ها ببخشید نمیتونم جو ...

وای شادن جون مبارکههههه چشمتون روشن عزیزم نگران نباش راحت از پسش بر میای 

چرا زود زایمان کردی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه فقط پاي چپ اينجوري درد ميكنه انوكسا ميزنم اره تابحال يه ده دقيقه راه رفتم فقط خدا كمكم كنه خيلي ...

نگران نباش عزیزم منم داشتم از این دردا .بلا به دور انگار از درد فلج میشد پام .کم کم بدنت عادت میکنه به داروها 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خدا برات حفظش کنه چندتا جنین پسر داشتین قبل انتقال چه کارای کردین که مثبت شد عزیزم 

مرسی عزیطم ۱۸تا جنین داشتم که ۸تاشو همینجوری فریز کردیم ۱۰تاشو تعیین جنسیت که ۳تا پسر شد یکی انتقال دادم نشد دفعه بعد ۲تا که یکی شد کار ختصی نکردم فقط قبل انتقال کپسول ژل رویال خوردم و ۴روز اول استراحت کردم مطلق نه هااا فرنی م خوردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره درست میگی واقعا موندم چیکار کنم، مرکز مام و خانم علیرضایی هم الان اولشه اونم میشه مثل بقیه مطمئن ...

نه گلم قبل مام خانم دکتر علیرضایی از دکترای خوب صارم بودن به طورکلی یه آرامش خاصی دارند که برای من به شخصه دلنشینه البته برای همه این قضیه مهم نی ولی من از اینکه از دکترم حس خوب بگیرم یا نه مهمه برام چون بهم منتقل میشه. بعد ماهم ایشالله اولش نتیجه میگیریم دیگه به وقت بی حوصلگیشون نمیرسیم😆

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره عزیزم جالب بود. مرسی. ولی باز هم گرید بندی عجیب و غریب مرکزمونو نفهمیدم. فک کنم مختص خودشونه😑

آره باید از مرکزت میپرسیدی

این متن رو ک خوندم خیلی برام جالب بود

یکی اینکه گرید جنین به نظر جنین شناس مربوط میشه یعنی قطعی نیست مثلا ممکنه یک جنین رو یه جنین شناس b درجه بندی کنه یه جنین شناس دیگه همون جنین رو c بدونه

و اینکه علاوه بر اینکه هر روزی که میگذره احتمال داره کیفیت یک جنین پایین بیاد این احتمال هم وجود داره که بالاتر بشه. یعنی یه جنین b، ممکنه فرداش A بشه.

و حتی نوشته آمار بارداری با جنین bc از بقیه ی گریدها بیشتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نگران نباش عزیزم منم داشتم از این دردا .بلا به دور انگار از درد فلج میشد پام .کم کم بدنت عادت میکنه ...

خيالم راحت باشه طبيعيه تحمل ميكنم اره دقيقا همينطوريه الان يكم دراز كشيدم بهترم فداتشم عزيزم مرسي كه هستي😘😘😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️