2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044803 بازدید | 684411 پست

بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش رفت و اومد انگار یه چیزی میخواست بگه بعد گفت شوهرت آزمایشات تکمیلی اسپرم داده گفتم آره گفت قبل انتقال در مورد جنینهاتون باهاتون صحبت نکردیم؟ که گفتم نه بعد من گریه م گرفت گفتم تورو خدا بگید چی شده گفتن هیچی گرید جنینهات  ab هست میخوایم علتش رو بدونیم بعد گفتن چهارشنبه شوهرت با آزمایشاش بباد صحبت کنیم

حالا امروز شوهرم رفته گفتن جنینها چندتاشون  a هستن بقیه b  گفتن اگه این بار نشه باید نمونه از بیضه برداریم اگر اونم مشکل نداشت تخمدانها ایراد دارن جنینهاتون خوب نمیشن

دارم دیوونه میشم چند روزه فقط کارم شده گریه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی خدایا قیمتا نجومیه امروز زنگ زدم داروخونه اوابوست ۱۲۰۰من گرفتم ۸۰۰مگه چه خبره این همه زیاد شده

مطمینی این قیمته یکی از بچه ها دیروز گرفته نهصدو خورده ای از ابن سینا خریده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش ر ...

خب عزيزم چرا قبل انتقال بررسي نكردن وقتي ميدونن خوب نيست چرا انتقال ميدن ادم رو هم به استرس ميندازن از دست اين دكتر ها ومراكز ، همه پول پوست شدن

بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش ر ...

به چیزای بد فکر نکن شاید با همین انتقال بگیره و مامان بشی استرس نداشته باش گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من و شما بهترین خودمون رو انجام دادیم هم مکمل و هم رژیم غذایی رو تا حدی رعایت کردیم فکرنکنم dfi بالا ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت😘 

به خدا دیوونه نشم خیلیه،هر روز فکر و خیالهای جدید میاد تو سرم ،خدا خودش به هممون کمک کنه  

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خب عزيزم چرا قبل انتقال بررسي نكردن وقتي ميدونن خوب نيست چرا انتقال ميدن ادم رو هم به استرس ميندازن ...

اصلا من نمیدونم مشکل چیه!! فکر میکنم بازم راستش رو نمیگن 

خب یعنی چی؟ الان که میگن ۲ تا جنین بلاست و یه جنین ۳ روزه انتقال دادیم اینا رو میگن یا شایدم دروغ میگن جنینهام بلاست هم نشدن😔 نمیدونم