2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
گلم ذخیرت که عالیه سنت هم زیر ۳۵ و خوبه  مگه کیستت چه سایزیه؟

کیستم ۴ سانته فرستادنم قسمت آندومتریوز ابن سینا که تشخیص بدن عمل نیازه یا نه که دکتر گفت نیازی به عمل نیست و میتونم برم کارای آی وی اف رو انجام بدم حالا نگرانم چرا بهم نداده. دیگه دلم نمیخواد اردیبهشت هم بی افته اون ورتر شروع سیکلم چون همینجوری اسفند به خاطر آزمایشام رفت فروردین هم که نیستن دکترا دیگه واقعا طاقت ندارم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها همسرم میگه بلافاصله بعد عید مجدد بریم برای شروع میکرو. گفت اگر تو عیدم بودن همون موقع میریم.. ...

عزیزم باید روحیه داشته باشی ادم نباید با زمین خوردن نا امید بشه با اینکه زمین خوردم اما دستامو روزانو هام گذاشتم ومصمم تر گفتم خدایا حکمتتو شکر باز من ادامه میدم و تا نگیرمش دست بر دار نیستم فقط به خوشی وقتی که جوابت مثبت بشه فکر کن همین باعث میشه دیگه ناامید نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من تو ابن سینا گفته بودن سنت اونقدی بالا نیست که فرصت دوباره نداشته باشی و دو تا گذاشتن. من 33 سا ...

عزیزم جواب آزمایش امنیوسنتزت  خوب بود چیشد جنین ها هر دو اوکی بودن ان شاالله؟

آره واقعا ای کاش آزمایش میدادن ،من خیلی استرس dfi رو گرفتم ،آخه قبلا بالابود ،نمیدونم چرا دکتر سجادی ...

من و شما بهترین خودمون رو انجام دادیم هم مکمل و هم رژیم غذایی رو تا حدی رعایت کردیم فکرنکنم dfi بالا بوده. دوستانی ک ابن سینا بودن برای پایین اومدن dfi تحت نظر دکتر همینکارارو انجام دادن.

بله نمیدونم چرا دکتر سجادی برای بهبود اسپرم هیچ نسخه ای نمیده و ب dfi هم معتقد نیست. دکتر نصر هم شنیدم معتقد نیست.

پارسال ک اومدم اینجا یه خانومی با بدترین شرایط همسرش، میکرو کرده بود انتقال دوم دوتا جنین bc براش مونده بود ک هچینگ کرد و مثبت شد.اتفاقا رویان میرفت.

تعداد خیلی خیلی پایین حدود دویست هزار، مورفو هم صفر، دی اف آی هم فکرکنم ۵٨. همسرش خیلی چاق و اهل فست فود و سس و نوشابه بود ک میکروی اول رو انجام دادن. انتقال اول منفی شد و دوتاجنین ضعیف فریز کرده بود. بعد برای پانکچر دوباره رفته بود دنبال رعایت رژیم و ژل رویال و مکمل و خرنوب. شرایط همسرش خیلی بهتر شد و حتی تعداد ب ده میلیون هم رسیده بود و dfi پایین تر از سی. ولی قبل از پانکچر دوم تصمیم گرفته بود دو تا جنین فریز قبلش رو انتقال بده ک خداروشکر مثبت شد.

بنظرم هیچی اصلا مشخص نیست انگاری خیلی شانسیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم حساب خودت یعنی چه جوری؟ چندم سیکل iui کردی؟

اخرین روز پریودم حساب کردم شش هفته و چهار روزم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ای خدااا جنین ۵هفته ای چطوری قلب داشته باشه اخه 😡😡😡اینقد استرس داری  گناه داره کنجدت ...منم ...

نازنیییییییین دعام کن ی بند دارم گریه میکنم توهم مثه من شدی وقتی اینو گفت

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اگر سابقه کیست نداری که نه حتما برای استراحت تخمدان داده

نه نداشتم تا الان

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم دیروز که رفتی پیش دکتر طرازی آخرین روزش بود که می اومد یا تا آخر اسفند هستش؟

سلام عزيزم

چيزي نگفت، فقط گفت تا ١٣ فروردين نيست.

ولي اينكه تا چه روزي مطب هست، حرفي نشد. كاش ميگفتي ازش ميپرسيدم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اطلاع دقیق ندارم ولی دیدم به دیوار اطرافش مردم کاغذ چسبوندن که اتاق اجاره میدن. برای کسانی که از شهر ...

ممنونم عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزيزم چيزي نگفت، فقط گفت تا ١٣ فروردين نيست. واي اينكه تا چه روزي مطب هست، حرفي نشد. كاش ميگف ...

مرسی گلم اشکال نداره حالا شنبه زنگ میزنم امروز زنگ زدم جواب ندادن. من دیروز ابن سینا باهاش ویزیت شدم گفت بعد عید بیا واسه شروع سیکل حالا استرس اینو گرفتم چرا بهم ال دی نداد چون من کیست آندومتریوز دارم البته بهش گفتم ال دی نمیدید گفت نه نیازی نیست گفتم برم مطبش باهاش باز صحبت کنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

@مامانو_سوفی   عزیزم شما تو ساک بارداریت کیسه زرده هم بود