2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044789 بازدید | 684410 پست
بچه ها من رفتم سنو سن جنین 5هفته و سه روز قلبم نداشت با حساب خودم باید شش هفته و چهارروز میبودم چکار ...

ای خدااا جنین ۵هفته ای چطوری قلب داشته باشه اخه 😡😡😡اینقد استرس داری  گناه داره کنجدت ...منم ۶هفته و۳روز رفتم گفت ۵هفته و۴روزه سن بارداریم واصلا جنین نبود که قلب داشته باشه دقیقا ۷هفته و۳روز هم جنین بود هم قلبش شماهم دوهفته بعدبرو مطمئن باش قلب کوچولوشم تشکیل میشه 

خب عزیزم 5 هفته قلبش معلوم نیست که، برای من شش هفته تازه با سونو واژینال مشخص شد

خوب سن جنین ی هفته کمتر از اون چیزی بود ک دکترم حساب کرده بود

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش عزیزم. دکتر صدری تو ان تی حدودی میگه. به منم گفته بود ۹۰ درصد هر دو دختر. تو آنومالی گفت قطعی ...

اي جونم دختراي نازوخوشگل😍😍 

انشاءالله كه جواب امينو هم خوب باشه اين نگرانيا تموم بشه عزيزم🙏🏼

من زياد اينجا حضور ندارم ولي اگه قابل باشم دعاگوت هستم

براي من سرويكس رو گفت ٣٥ 

سرويكس تا چه عددي خوبه؟ نياز به سركلاژ نداره؟

اي جونم دختراي نازوخوشگل😍😍  انشاءالله كه جواب امينو هم خوب باشه اين نگرانيا تموم بشه عزيزم🙏 ...

عزیییزم ممنونم ازت ❤️

انشالله که نیاز نیست. شکمی اندازه گرفت یا واژینال؟

میگن زیر ۳۰ ریسکی هست. واژینال هم دقیقتره

نه عزیزم فکرتو درگیر نکن شما حتما ذخیرت خوبه برات سیکل کوتاه در نظر گرفته 

نمیدونم والا ذخیرمم ۲/۷ هست سنمم ۳۲ حالا دارم تحقیق میکنم خیلی فکرم مشغول شده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها همسرم میگه بلافاصله بعد عید مجدد بریم برای شروع میکرو. گفت اگر تو عیدم بودن همون موقع میریم...

من اصلا دیگه نمیتونم فکر یک دوره جدید رو بکنم... بازم اون همه دارو و آمپول و درد.....

از طرفی هم به شدت افسرده شدم. هم بابت نداشتن بچه هم بابت اذیتهای این میکرو کوفتی و منفی شدن هر دو انتقالم....

نمیدونم واقعا باید چی کار کنم....  

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام نه عزیزم من اوایل هماتوم داشتم برا اون میرفتم ببینم جذب شده یا نه بعدم سرکلاژ شدم دو سه بار برا ...

شما طبیعی هستی یا سزارین؟پزشکتون روز بستری رو تعیین کرده؟

خدایا شکرت  
بچه ها من رفتم سنو سن جنین 5هفته و سه روز قلبم نداشت با حساب خودم باید شش هفته و چهارروز میبودم چکار ...

نگران نباش عزیزم . عادیه که سن جنین در بعضی موارد کمتر از سن پریودی باشه. اینجا زیاد بودن دوستان که این طور بوده دو هفته بعد رفتن قلب هم دیدن. ان شاالله دوهفته دیگه میری و قلبش رو هم میبینی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیییزم ممنونم ازت ❤️ انشالله که نیاز نیست. شکمی اندازه گرفت یا واژینال؟ میگن زیر ۳۰ ریسکی هس ...

تو ان تي گفت ٣٥

هفته ١٥ هم واژينال و شكمي هردو رو گفت ٣٥

دكتر هاشمي تو ابن سينا انجام داد

پريناتولوژيسته

خوب سن جنین ی هفته کمتر از اون چیزی بود ک دکترم حساب کرده بود

بازم صبر کن انشاالله که قلبشم تشکیل میشه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...