2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044791 بازدید | 684410 پست
تو ان تي گفت ٣٥ هفته ١٥ هم واژينال و شكمي هردو رو گفت ٣٥ دكتر هاشمي تو ابن سينا انجام داد پر ...

ایول. خیلی هم عالی. پس عددش دقیقه

به شما چیزی نگفت که برای دوقلو چند باشه سرکلاژ میکنن؟ من انقد دغدغه‌های بزرگتر داشتم که هنوز نوبت به سوال در مورد سرکلاژ نرسید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم 9تا فولی داشتم گفت هفدهم پانکچر 

سلام مهگل به سلامتي ايشاله ميشه١٣ امين روز پريودي پانكچر ؟ روز چندم رفتي واسه سونو؟ به من كفت ١٠ ام بيا،بعد دوباره كفت امپول بزني ؟ راستي سونو ويزيت چقد گرفت؟همون ٣٧٠ يا بيشتر شده

ایول. خیلی هم عالی. پس عددش دقیقه به شما چیزی نگفت که برای دوقلو چند باشه سرکلاژ میکنن؟ من انقد دغد ...

نه اصلا حرفي از سركلاژ نزد

فقط گفت خوبه نيازي نيست دوباره چك بشه چون تو اين دوهفته كم نشده

براي شما كه كه خيلي بهتره عددش

شما پروژسترون هنوز  داري؟

من يادم رفت بپرسم تا كي بابد آمپول بزنم

نه اصلا حرفي از سركلاژ نزد فقط گفت خوبه نيازي نيست دوباره چك بشه چون تو اين دوهفته كم نشده براي شم ...

خوب خداروشکر. من تو ان تی بازم شکمی ۴۰ بودم. اما انومالی شدم ۳۸. آخه میگن شکمی تا ۵ میل جای خطا داره. 

عزیزم دکتر پریناتولوژیست بهم گفت نیاز به پروژسترون و پرولوتون نداری. منم قطع کردم. تا اینکه تو انومالی هماتوم دیدم. حالا اکثر شب‌ها دوباره خودسر شیاف میذارم تا برم پیش دکتر ببینم چی میگه. البته من آمپول پروژسترون نداشتم به خاطر حساسیت. شیاف داشتم. 

نگران نباش ایشالا که همه چی خوب پیش میره ...منم رفتم دکترتو ۶هفته ۶کیلو اضافه کردم یکمم ورم دارم فشا ...

انشاالله...

منم رفتم آز دفع پروتئین دادم اتفاقا چون حس کردم پرهام زیاد ورم کرده ولی خداروشکر چیزی نبود

انگار ورم و اضافه وزن و یا حتی ویار ارثیه بیشتر منم مث مامانم زیاد ورم میکنم تا آخرش

انشاالله تو هم چیزی نیست و جواب آزت خوبه نگران نباش ورم و هممون داریم

وای خداروشکر خداخیرت بده.از دیروز دارم گریه میکنم.

ای بابا گریه چرا فقط امیدت به خدا و ائمه باشه..دعا بخون چله بگیر خودشون هواتو دارن به حرف این دکترای سرخوش هم گوش نده اصلا

حتما بگو قبل انتقال جنینتو هچینگ کنن...من تو این انتقالم که هرسه تا گرفت همه جنینامو هچ کردن برام

خوب خداروشکر. من تو ان تی بازم شکمی ۴۰ بودم. اما انومالی شدم ۳۸. آخه میگن شکمی تا ۵ میل جای خطا داره ...

اي بابا هماتوم خطرناكه يا مشكلي نداره؟ 

نگران شدم  پس ممكنه تو آنومالي مشكلات جديدي كشف بشه!

قربونت برم . انشالا تو هم به سلامت این دوران رو بگذرونی . ببین منم یه مدت تخم مرغ حالمو بد میکرد دکت ...

پس اگه تو غذاهام باشه کفایت میکنه من همین کارو میکنم حتما...خیلی ممنون عزیزم😍