2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044789 بازدید | 684410 پست
مبارک باشه خداروشکر😍😍 چ نتیجه ی خوبی گرفتی تعداد تخمک و جنینات رو هم دیدم، عالی خداروشکر. امروز س ...

ممنون فقط نمیدونم چرا از۱۵ تا تخمک ۸ تاجنین شد خواستم جنین شناسو ببینم نشد پرستاربهم گفت همه تخمکا که جنین نمیشن نمونه شوهرت ۱۵ تا اسپرم خوب توش بوده ولی تخمکا شاید همشون بالغ نبودن

یا رب العالمین
عزیزم تا ۳ روز که باید استراحت کنی و خم و راست نشی ، بیشتر بخوابی ، جسم سنگین بلند نکنی و ... ولی ب ...

منم حوصله ندارم یسره بخوابم میخوام برم خونه مادرمینا شوهرم میگه نه میترسم برم یهو جلوی بقیه صوتی بده  یا نشه بگه بخاطراینکه استراحت نکردی نشد

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز رفتم دكتر براي سيكل بعديم كه ميشه فروردين ماه، برام آمپول ديفرلين نوشت. كس ...

من داشتم عزیزم به من بخاطر آندومتریوز داد انگاری کیست ها رو خواب میکنه که بعدش که داروهای هورمونی میکیریم عود نکنه

اره اتفاقا همسرم‌میگفت با ۲۰ تومن امکان نداره .  پروانه به نظرت مرکز مام خوبه یا همین جا ؟&nbs ...

والله من که مام نرفتم ولی حد عقل اینجا کمی ارزونتر در میاد چند ملیونم خودش خوبت برایه ماها که تو این راهیم خدایی خیلیام تعریفشو کردن 

عزیزم اصلا به عدد زخیره توجه نکن همه چیز به جوابدهی بدنه والله من با زخیره ی ۶.۹ ۱۲ تا تخمک داشتم خیلیا با زهیره ی ۲ همین جا اندازه ی من یا بیشتر تخمک داشتن یکیشم گیسو جون زخیرش ۲ شکر خدا ۱۵ تا داشته 

توروخدا برای منم دعا کن امروز معلوم میشه چندتا جنین تشکیل شده .. مبارکت باشه گلم انتقال بودی؟

ممنون عزیزم. انشالله یه عالمه جنین تپلی داری. نه عزیزم طبیعی بودم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دارچین جون یعنی ای وی اف کنم بچه رو پس نمیزنه بدنم ؟

نه عزیزم. دارو مصرف کنی انشالله چیزی نیست. خیلی ها هم اصلا طبیعی باردار میشن.

من خودم تی پی اوم بالا بود. آنا جون که ادمین این پیج هستن هم TPO بالا داشتن، ماشالله الان نمیدونم 2 یا 3 تا کوچولو دارن.

سلام عزیزم میشه یه سوال ازت بپرسم من روز پانکچر ۵۷۰۰ به صندوق پرداخت کردم بعد دوباره یه یک میلیونی و ...

عزیزم به من گفتن اگه فرش انتقال بدی ۵۰۰ میگیرن ولی اگه فریز باشه ۱۸۰۰فقط هزینه ی عمل از من گرفتن 

خب میگن سن پایین تر باشه احتمال اینکه سه تاش بگیره هست برا همین نمیذارن اما سن بالاتر باشه نه  ...

به من تو ابن سینا گفته بودن سنت اونقدی بالا نیست که فرصت دوباره نداشته باشی و دو تا گذاشتن. من 33 سالمه. یعنی بیشتر به فرصت نگاه میکردن تا توانایی بدن.

حالا خوب شد به حرفم گوش نکردن   

والله من که مام نرفتم ولی حد عقل اینجا کمی ارزونتر در میاد چند ملیونم خودش خوبت برایه ماها که تو این ...

من ذخیره ۳.۶۴ بود ایندفعه ۱۵ تاتخمک دفعه قبل با سینال ۸ تاتخمک داشتم که  جنینی نموند برام

یا رب العالمین
سلام عزیزم میشه یه سوال ازت بپرسم من روز پانکچر ۵۷۰۰ به صندوق پرداخت کردم بعد دوباره یه یک میلیونی و ...

عزیزم اگه فرش انتقال میدادی هزینه نداشت. اما الان هم هزینه ذوب میگیرن، هم عمل انتقال