2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
برای من ۴/۴ بود ولی گفت فقط شنبه ها و دوشنبه ها و چهارشنبه ها بخورم دوز ۵۰..دکتر من از داروی زیاد و ...

عزیزم اصلا استرس نداشته باش بهش اعتماد کن .در نهایت اگه تونستی یه آزمایش مجدد بده ببین چه تغییری کردی .ان شالله برات خیر باشه عزیزم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ببین همین داروها باعث این میشه که چاق بشی  حتما باید ورزش کنی و به جای مواد غذایی که باعث چاقی ...

مرسی عزیزم الان دارم همین کارا رو میکنم انشالله که تا قبل شروع سیکم بشم ۵۷ سابق😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم .ممنونم ازت .من دفعه قبل تو ابن سینا ۳ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم ولی باردار نشدم دو سال و ...

من پارسال کلا ۳ تا جنین ۳ روزه  داشتم که انتقال دادم و متاسفانه منفی شد 

دیگه جنین نداشتم و دوباره پانکچر شدم ، دوبار لاپارسکوپی کردم ، خیلی عذاب کشیم الانم تعداد جنینم زیاد نیست ، فقط خدا باید خودش کمک کنه

ممنون میشم منو یاد کنی و برام دعا کنی 🌹🌹🌹🌹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نمیدونم گلم درجتو رو چند میزاشتی سری اول؟

عزیزم نگران نباش 36 درجه معادل 3 تا آمپول سینال اف اتفاقا دز داروهات بالاس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم اصلا استرس نداشته باش بهش اعتماد کن .در نهایت اگه تونستی یه آزمایش مجدد بده ببین چه تغییری کرد ...

آره منتظرم یه ماه شه بعد دوباره چکش کنم اخه میگن باید یه ماه از شروع خوردن قرص گذشته باشه

فدات عزیزم ان شاءالله که برای شمام همه چی عالی پیش بره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من پارسال کلا ۳ تا جنین ۳ روزه  داشتم که انتقال دادم و متاسفانه منفی شد  دیگه جنین نداشتم ...

عزیز دلم چشم حتما ،البته اگه قابل باشم .اصلا به این چیزا فکر نکن .اول و آخر باید خدا بخواد.توکل کن به خودش 💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دوستانی که انتقال جنین دادن  من پروژسترونم ساعت ۳ میزنم که از سرکار میام  به نظرتون اشکا ...

تو مرکز به ما گفتن بهترین زمان تزریقش بین ساعت 2 تا 4 اما سر یه ساعت مشخص شما همش همین ساعت بزن بعد انتقالم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دلارام جون یه جایی دیدم نوشته بودی نارنگی و پرتقال میخوردی من تازگیا به شدت به پرتقال علاقه پید ...

سلام عزیزم نه بابا تو نت ببخشید چرت زیاد نوشته اگه بخوای با نت پیش بری هیچی نباید بخوری. والا من زیاد میخورم دیگه سه تا کمترینشه. حالا بماند چیزای دیگه که ویتامین سی دارن هم زیاد میخورم کلا مرکبات زیاد میخورم تو این دوران. راحت بخور فقط نمک کم بخور برات خوب نیست. اون ویتامین سی دوز بالا منظورشونه نه چند تا پرتقال و نارنگی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
از روز ۱۰ به مدت ۳ روز استفاده کردم  ولی قرص قوی هستش ، خیلی زود جواب داد

ببخشید این قرص رو با انگشت بذارم کافیه ؟ یا با اپلیکاتور تا آخر ببرم؟ 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
یکم‌کوچلو که مهم سلامتی سریع بچه وزن میگیره فقط زود نزار بگه بیای براز زایمان که قشنگ‌رشد کنه 

مامان ماهک میگم دیرم بشه میترسم دردم بگیره اونوقت گیر کنم😕😕😕 تا 39 هفته بمونه خوبه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دکتر من علی رغم ماهر بودنش خیلی آدم ریلکسیه و این ریلکس بودنش بعضی وقتا نگرانم میکنه میگم نکنه یادش ...

اصلا نگران نباش عزیزم، هم دکتر و هم مرکز به ما گفتن اگه کم خونی ندارید حتی اسید فولیک دز 400 هم کافیه اصلا لازم نیست 1 بخوری