2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684409 پست
نه اصلا حتی نه خونریزی نه کمر درد نه دل درد فقط دیشب خیلی کم خون قهوه ای با کمی دل درد داشتم که نیم ...

عزیزم ان شاالله خیر باشه .بتا اولت چند روز پیش و چند بود الان چند بود؟؟؟چرا نرفتی همون آزمایشگاه قبلی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم ان شاالله خیر باشه .بتا اولت چند روز پیش و چند بود الان چند بود؟؟؟چرا نرفتی همون آزمایشگاه قبل ...

بتای قبلیم شنبه ۱۰۷۹ بود 

ازمایشگاه قبلی تعطیل بود 

امروز رفتم بیمارستان ۸۳۳بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به سلامتی زایمان کردی گل دختری چطوره حالش خوبه 

مرسی عزیزم اره۳۸ هفته و۴ روز  زردیش کنترله فقط ماه اخر خودتون بیشتر کنترل کنید از لحاظ قند فشار دفع پروتیین مایع امونتیک بند ناف و.. پاهام ورم کرده شدید  بعد عمل بیحسی نخاع طبیعیه؟ ده تا انوکسا واسه جلوگیری لخته خون داده تو رون میزنم

مبارکه‌‌عزیزم..انشالله‌قدمش‌پربرکت‌باشه‌وداداشی‌پشتش‌بیاره ناراحت‌نباش‌زردی‌اکثرا‌بچها‌دارن‌وزودی‌خ ...

ممنون عزیزم واسه همتون دعا کردم اگه قابل باشم 

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک  نگران نباش تو دستگاه سریع زردیش میاد پایین اره خیلی فشار مهمه&n ...

سلام ممنون ۳۸ هفته ۴ روز دکت ترسید بیشتر صبر کنه چون فشارم بالا رفت و قند داشتم شبش فکر کنم ۱۵ تایی سرم زدم  حدود سه کیلو شما چند هفته میری به سلامتی؟

من چرا همش فک میکنم آمپول کم دارم آخه فقط سینال روزی ۳۶ درجه بسه😢 میترسم تخمک نداشته باشم. چرا انقد ...

۳۶درجه چندواحد میشه؟

من کمه دفعه قبلی فقط روزی دوتا سینال۷۵ داشتم ایندفعه هم روزی یدونه پرگووریس سه روزاخر دوتاش کرد.

یا رب العالمین
۳۶درجه چندواحد میشه؟ من کمه دفعه قبلی فقط روزی دوتا سینال۷۵ داشتم ایندفعه هم روزی یدونه پرگووریس سه ...

نمیدونم گلم درجتو رو چند میزاشتی سری اول؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ان شاالله خیره عزیز دلم .الان شیاف چندتا میذاری؟؟؟چند تا استرادیول داری؟؟؟

من دوتا شیاف دارم دوتا استرادیول تو چی؟

راستی من چند روزه ویتامین د۳ ام تموم شده گفتن تموم شد دیگه نخر منم نخریدم ۳۰ تا بود برای تو هم اینجوریه؟ من الان فقط فولیک اسید دارم هیچ مکملی ندارم..راستی فولیک اسید ۵ میخوری یا ۱؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن