عزیزم من از وقتی جواب بتام رو غروب گرفتم واقعا با سه تا متخصص زنان زایمان و چندتا ماما صحبت کردم چیزی که فهمیدم اینه
اولا برای مقایسه بتا حتما حتما باید توی یک ازمایشگاه تیتر داد چون همگی معتقدند که کیت ها و رنج آزمایشگاهها باهم فرق دارن و من نمیتونم باهم مقایسه کنم حتی اگر افزایشی باشه نه کاهشی
دومی اینکه تا وقتی سونوگرافی اولیه انجام نشه علایم بارداری تو رحم دیده نشه بتا و تیتر بتا دلیلی بر بارداری نیست حتی رویت ساک
دکتر خودم نظرش این بود که الان ۸۰۰ بالاست و خوبه و اگر نسبت به آزمایش شنبه گذشته م پایین باشه ممکنه یکی پوچ بود یعنی یه قل
و مهمتر اینکه دکتر گفت ضخامت اندومترت ۱۹ هست و دقیقا مناسب با هفته بارداریم و در صورت اومدن پایین بتا و خدایی نکرده سقط باید فرو بریزه و پریود بشم
و در نهایت بحث دی اف ای
دکتر گفت برای چندمین بار میگم اگر همسرت مشکل دی اف ای نداشت که میکرو نمیکردم و از بین اسپرم های سالم انتخاب و جنین تشکیل میشه و اگر دی اف ای مشکل نداشت که ای وی اف نمیکردم
در نهایت به نظرم به خودت استرس اصلا نده عزیزم چون من یه اعتقادی دارم که با وجود همون دی اف ای بالا طبیعی هم امکان بارداری هست و باید انقد انرژی مثبتمون رو ببریم بالا که طبیعت با ما همراه بشه و خواسته ما عملی بشه به لطف و اراده خدا ❤️❤️❤️❤️❤️❤️