2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جان خوبین؟من از هفته پیش تکررادرار زیاد دارم طوری که میرم دسشویی مرتب اما هیچی نیست یا خی ...

سلام عزیزم خوبی‌؟نگران نی نی که اصلا نباش 

اما در کل هر وقت عفونت ادراری گرفتی اول آزمایش کشت و آنالیز  ادرار(ua, uc) رو انجام بده بعد باید آنتی بیوتیک شروع کرد و در سه ماهه دوم حاملگی هم خیلی اتفاق میفته

عزبزم اگر متخصص زنان بر اساس آزمایش کشت بهت داده اثر داره 

همیشه قبل از رسیدن نتیجه کشت ادرار یک آنتی بیوتیک شروع میکنن و بعد بر اساس نتیجه جواب آزمایش، یا همون آنتی بیوتیک رو ادامه میدن یا عوض میکنن 

به نظرم واسه اینکه خیالت کاملا راحت بشه، واسه حرکات نی نی تلفنی از متخصص زنان سوال بپرس

خوزستان الان اوضاع کرونا سیاهه، خیلی ناجوره، تا میتونی تلفنی با دکتر ها در تماس باش و جواب آزمایش هم اینترنتی بگیر

ببخشید یه دکتر شاکریان متخصص زنان وناباروری هست اسمشو تولیست دکترای میلاد دیده بودم که میگن رفته تهر ...

بله درسته ،دکتر شاکریان متخصص آی وی اف اصفهان ،که فکر میکنم دکتر خوبی هم باید باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@alaae     چی شد عزیزم آزمایش دادی

سلام عزیزم. ممنون ک ب یادم بودین.

الان رسیدم خونه. منفی شد . قسمت نبود نی نیا با من باشن. ولی خداروشکر می کنم که ١۴ روز خوب و زیبا داشتم باهاشون. شکر خدا. قطعا خیرم همون بوده. ان شاالله همه با خبرای خوش بترکونن اینجارو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله درسته ،دکتر شاکریان متخصص آی وی اف اصفهان ،که فکر میکنم دکتر خوبی هم باید باشه

بله من اسمشو شنیده بودم درمورد دکترای بیمارستان میلاد جستجومیکردم اسمشون بود که جدیدادیگه نیس و دیدم دکتر رضوانی اضافه شدن

یا رب العالمین
سلام عزیزم. ممنون ک ب یادم بودین. الان رسیدم خونه. منفی شد . قسمت نبود نی نیا با من باشن. ولی خدارو ...

عزیزمی. انشالله که دفعه بعد مثبت میشی گلم.❤❤

جنین داری باز یا نه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به سلامتی عزیز دلم انشالله برات میگیره به خدا به یک جنینو سه جنین نیست فقط خواست خداست منم ۱۰ ازمایش ...

سلام عزيزم ايشاله مثبت ميشي امروز رفتم گفت اگه تا ٨ ام پريود شدي دارو استفاده كن داروها شدن ٢ ميليون مال شما هم همين شد؟ بعد روزي  ا سينال اف ودوتا hmgدوپودر ويك اب بزنم ميشه روزي ٣ تا ، زياد نيست؟ يا اي وي اف همينه داروهاي، ذخيره ام١٠/٧ بود،گفتم هايپر نميشمگفتن نه داروهاي كه ميديم ايشاله نميشي ، چشمم افتاد به امپولا اصلا يه حالي شدم خيلي استرس دارم

سلام عزيزم ايشاله مثبت ميشي امروز رفتم گفت اگه تا ٨ ام پريود شدي دارو استفاده كن داروها شدن ٢ ميليون ...

اصلا استرس نداشته باش اره عزیزم روزی دو سه تا امپولوداری انشالله که بهترین جوابم بگیری کلی جنین تپل مپل وبا پسر زیاد زخیرتم شکر خدا خوبه برایه من تو مرض ۷ بود ۶.۹

برایه شوهرت هیچی ندادن به من گفتن اصلا رو جنسیت تاثیر نداره داروکاملا شانسیه

سلام عزیزم. ممنون ک ب یادم بودین. الان رسیدم خونه. منفی شد . قسمت نبود نی نیا با من باشن. ولی خدارو ...

آفرین به روحیت عزیزم🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزيزم ايشاله مثبت ميشي امروز رفتم گفت اگه تا ٨ ام پريود شدي دارو استفاده كن داروها شدن ٢ ميليون ...

اره برایه منم قیمتش همین قدر زیاد بود تازه برایه سنو بری باز بهت میده نگفت کی بیایی بعد از استفاده ی داروها

اصلا استرس نداشته باش اره عزیزم روزی دو سه تا امپولوداری انشالله که بهترین جوابم بگیری کلی جنین تپل ...

٧ نبود١٠ بود ذخيره ام، همسرم قبلا اسپريژن دادن ، شما هم دوميليون شد؟ هزينه داروها، مرسي در عمرم  اين همه امپول به چشم نديده بودم  خدا به داداونايي برسه كه بيشتر از يه بار بانكچر ميكنن