2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
سلام  بچه ها من ۴۵ دقیقه قبل قرص تیروئید خوردم .گلاب به روتون از شدت سردرد بالا آوردم. الان با ...

سلام گلم معمولا نیم ساعت میگن جذبش طول میکشه شما ۴۵ دقیقه گذشته مشکل نداره فک کنم. فقط ناشتا بودین دیگه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی ؟میگم فهمیدی که دکتر شاکریان هم رفته مرکز مام 

سلام عزیزم

خوبم خداروشکر تو خوبی؟

دکتر شاکریان ایمونولوژیست رویان هست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای بابا😭😭😭😭درکت میکنم که چقد سخته من بعد یه ماه تازه باهاش کنار اومدم نگران نباش حتما حکمتیه من ...

من دیگه جنین ندارم. اصلا نمیتونم تصور کنم چه جوری مجدد شروع کنم. خصوصا اینکه به خانواده هامون نگفتیم داریم چه کار میکنیم و مخفی کردنش واقعا سخته.

من روز بعد پانکچر اونقدر درد داشتم که تا ۳روز نمیتونستم صاف بشم اونوقت روز بعد پانکچر یهو مامانم اومد خونمون‌. فکر کن تو اون حال وحشتناکم باید یه جوری رفتار میکردم که هیچ کس نفهمه😐

بعد بدن من کلا با داروهای شیمیایی سازگاری نداره. اونقدر دردای مختلف تو این یکسال بابت این داروها کشیدم که قابل گفتن نیست. حالت تهوع، دردهای وحشتناک تخمدان، رحم، معده و..‌.

همه اینا یه طرف، دیگه بیشتر از این نمیتونیم بابت بچه دار نشدن برای خانواده بهونه بیاریم. اسم بچه که میاد باید هزارجور حرف دیگه بیارم که یادشون بره چی میگفتن😔

روحیه ام داغونه واقعا... نمیدونم چرا لانه گزینی اتفاق نمیفته. هرکاری لازم بوده کردیم. جنین بلاست، مصرف کلی ویتامین، و...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام .خانمها متاسفانه بچم زردی داشت رفت دستگاه  خودم فشارم بالا بود و دفع پروتین و قند بالا &nb ...

عزیزم. نگران نباش این سختی ها زود میگذره. مهم اینه نی نی قشنگت الان کنارته. 

ان شاالله زودتر سرحال بشی و با نی نیت کلی کیف کنی.‌‌..

برای دل شکسته و غمگین منم دعا کن😔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم خوبم خداروشکر تو خوبی؟ دکتر شاکریان ایمونولوژیست رویان هست؟

ببخشید یه دکتر شاکریان متخصص زنان وناباروری هست اسمشو تولیست دکترای میلاد دیده بودم که میگن رفته تهران فکر کنم‌منظورشون ایشون باشه من جدیدا دیدم دیگه اسمش جز دکتراشون نیس بود 

یا رب العالمین
سلام .خانمها متاسفانه بچم زردی داشت رفت دستگاه  خودم فشارم بالا بود و دفع پروتین و قند بالا &nb ...

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک 

نگران نباش تو دستگاه سریع زردیش میاد پایین اره خیلی فشار مهمه 

نی نی چند هفته و چند کیلو بدنیا اومد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مامان ماهک جون عزیزم ایشالا به دل خوش بچتو بغل بگیری به امید خدا دیگه چیزی نمونده یه سوال ازت د ...

سلام عزیزم مرسی 

اره برو فقط مواظب کرونا باش خودت و اذیت نکن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

عزيزم قدمش مبارك باشه، اگه زردي بچه زياد نيست، دستگاه اجاره كن توي خونه بزارش زير دستگاه. اينجوري مامانت هم پيشت هست عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه عزیزم شیر سویا نخورید اگه مشکل تیروئید دارید

آره كم كاري دارم، مرسي عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه عزیزم نشاسته مشکلی نداره محصولات سویا برای تیرویید خوب نیست 

ممنونم عزيزم

بچه ها يه سوال اسم آخرين آمپولي كه قبل از پانكچر زدين كه توي يه ساعت خاص ميزنن ميدونيد چيه،؟

اويترال يا hcg

اويترال زيرجلدي هست و دور ناف

Hcg عضلانيه

پروانه جان نتیجه انتقالت چی شد منم از پنج تا جنین فقط یه  پسردارم امروز یازده انتقال میدن

به سلامتی عزیز دلم انشالله برات میگیره به خدا به یک جنینو سه جنین نیست فقط خواست خداست منم ۱۰ ازمایشمه برام دعا کن