2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
ممنون عزیزم دکترم هیچی جز ویتامین دی و فولیک اسید بهم نداده ویتامین دیگه ای لازمه؟

عزیزم منم همینا رو داشتم و چیزی اضافه نخوردم از ویتامین.من گرمی زیاد خوردم چند بار هم شکمم رو با روغن سیاه دانه چرب کردم و با سلفون پوشاندم و روش هم شال بستم .اخه من شکمم سرده بدنم گرم .خیلی وقته حداقل تا ۴ پریودی حمام نمی رفتم بعضی وقتها که میتونستم تحمل کنم کل دوران پریودی نمی رفتم حمام .اگه تونستی خراش بدی خیلی خوبه قبل از انتقالت .روز انتقالت هم نشاسته تو آب حل کن بخور چند روز هم ادامه بده.پاچه هم خیلی خوبه من روز انتقالم خوردم با اینکه متنفرم از کله پاچه به زور خوردم .پای مرغ هم چسبندگی داره خوبه باهاش سوپ و اینا درست کن بخور.بعد از انتقالت چیزای قاعده آور نخور.ان شاالله امید به خدا که انتقالت مثبت بشه و بعد از ۹ ماه نی نی قشنگت به دنیا بیاد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

الهی هزار مرتبه شکرت ای خدا.تبریک میگم عزیزم ،به سلامتی بغلش بگیری ،برای همه دوستان با اون حال خوبت دعا کن.امیدوارم انتظار دوستان زیاد طول نکشه و همه طعم شیرین مادر شدن رو با تمام وجودشون لمس کنن.💕💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

عزیز دلم کاش مشکلتون رو هم میگفتید و کدوم شهر و دکترتون کی بوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام خانوما لطفا زود جوابم و بدین اگه میدونین خیلی نگرانم من تو سیکل میکرو هستم امروز روز ۸ پریودی هستش دیروز رفتم سونو واژینال گفت قولیکولات خوبه زیاده منتها آمپول سینال اف میزنم ۱۲ واحد روزی با آمپول پی دی هوموگ این آمپول رو یدونه میزدم الان دوتا کرده منم الان کلی ترشح داشتم میترسم تخمک هام آزاد بشن بنظرتون آزاد میشه یا نگران نباشم؟ 

من به شخصه فکر می کنم تمام این غمها و دردها بیشترش به دلیل اینه که بارداری قراره یه مقوله ساده باشه، ...

کیف کردم     من خودم مشکلم همینه که نمیتونم منعطف و سازگار باشم با آدما و شرایط

عزيزم منم دقيقا چند روز پيش اينجوري بودم و داروهامم همينا هستش به اضافه پردنيزولون و چندتاي ديگه به ...

مررسی عزیزم که پاسخ دادی 🌹🌹

به خدا خیلی حالم بد بود ، اومدم خونه مامانم یکم بهتر شدم ، راست میگی باید خودمو سرگرم کنم به خونه تکونی ، هرچتد سرکار میرم خیلی نمیتونم کاری کنم ، انقدر خسته میشم که فقط دراز کشیدم 

میدونی چه ؟ مشکلم این که شوهرم درک نمیکنه 

میگه چرا اینجوری شدی چرا مثل قبل نیستی ، چرا همش حال نداری 

عوض دلداریش باهام لج میکنه و میگه چرا اینجوری شدی و منو دوست نداری 

هرچی براش توضیح میدم عوارض داروهاست نمیفهمه .... حتی براش عوارض داروهارو خوندم 

من یک ماه هم ال دی خوردم اونم خیلی داغونم کرد 

دعا کن خدا اندفعه مثبت بشه 

دیگه توان ندارم ، دارم نابود میشم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام خانوما لطفا زود جوابم و بدین اگه میدونین خیلی نگرانم من تو سیکل میکرو هستم امروز روز ۸ پریودی ه ...

نگران نباش گلم آزاد نمیشن دکترتون بهتون آمپول مهار کننده تخمک دادن حتما ترشح هم طبیعیه همه داشتن نگران نباش.

در اندک من تویی فراوان یارب..
اینوفولیک بیشتر برا تنبلیه. آوابوست خیلی خوبه گیر نمیاد خیلیم گرونه

موادشون یکیه، هر دو مایو اینوزیتول دارن. فقط اوابوست خارجیه دیگه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره علائم داشتم  ۲۵ ام موعد پریودم بود از همون روز تاامروز نفخ ، کمر درد و دلدرد پریودی داشتم ...

مبارکه گلم برا ما هم دعا کن عزیزم میشه دارو هاتون بگین و چند تا تخمک داشتین چند تا جنین شد چند تا انتقال دادین؟چی ها رو رعایت کردین؟

سلام خانوما لطفا زود جوابم و بدین اگه میدونین خیلی نگرانم من تو سیکل میکرو هستم امروز روز ۸ پریودی ه ...

منم دفعه قبلی بعد پریود ترشحاتم زیاد بود ولی خیالت راحت مگه امپول نداده برا جلوگیری از ازاد شدن

یا رب العالمین
نگران نباش گلم آزاد نمیشن دکترتون بهتون آمپول مهار کننده تخمک دادن حتما ترشح هم طبیعیه همه داشتن نگر ...

کدومش آمپول مهار کننده تخمک هستش قرار پنجشنبه برم برا سونو بازم گفت آمپول اورگالترون عک کنم میده

مررسی عزیزم که پاسخ دادی 🌹🌹 به خدا خیلی حالم بد بود ، اومدم خونه مامانم یکم بهتر شدم ، راست میگی ...

عزيزم خودت به خودت كمك كن مطمئن باش بهتر ميشي. اي بابا ديگه اين مواقع اقايون بايد خيلي دركشون بالا بره تا ما بتونيم اين مراحلو بگذرونيم. شما قوي هستي عزيزم از پس همه چي بر مياي توكل برخدا

خداياشكرت....❤️ 
کدومش آمپول مهار کننده تخمک هستش قرار پنجشنبه برم برا سونو بازم گفت آمپول اورگالترون عک کنم میده

اورگالتران جلوگیری میکنه از ازاد شدن من دفعه قبلی 10 و۱۱ و۱۲ سیکل داشتم وچهاردهم پانکچر شدم

یا رب العالمین