2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

من امروز دکتر بودم، برای وزن گیری جنین پرسیدم، گفت فقط پروتئین و کلسیم. پرسیدم ارده شیره یا عسل یا ..‌ گفت اینا فقط خودت رو چاق میکنه، گفت برای ماهیچه سازی فقط پروتئین و استخوان جنین هم کلسیم. گفتم بگم شاید به درد دوستان بخوره. در مورد تخم مرغ هم خیلی تاکید کرد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

به سلامتی خداروشکر 😍

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

وای وای زهرا عروس مامان شدنت مبارک عزیزم

خداروشکر

عزیزم خدا کنجداتو برات نگه داره الهی که به سلامتی بگذرونی این دوران رو

واسه ما هم دعا کن❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

دوستان يه سوال من امروز سيزدهم انتقالم هست، ترشح صورتي رنگ داشتم، خيلي نگران شدم. كسي اطلاعاتي داره؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام خانوما لطفا زود جوابم و بدین اگه میدونین خیلی نگرانم من تو سیکل میکرو هستم امروز روز ۸ پریودی ه ...

نه عزیز من. دکتر کلی درس خونده سونو میکنه رشد فولیکولا رو چک میکنه و مقدار داروها رو تنظیم میکنه بر اساس نیازت. الکی که کار نمیکنه. احتمالا چون تخمدانت خوب جواب داده, رشد فولیکولات سرعت خوبی داشته. ترشحات زیادم تو همین حول و حوش عادیه

١٧ تا جنين دارم ٥ بسته سه تايي يه بسته دوتايي  ديگه ميترسم به دكتر نظر بدم زياد تو كارش دخالت ...

تعداد جنین هات خوبه عزیزم .ان شاالله با اولین انتقالت باردار بشی عزیزم .روز انتقالم ما سه نفر بودیم که با خانم دکتر اسرافیلی بودیم هر سه مثبت شد انتقالمون. ان شاالله دستش برای تو هم خوب باشه و خبر خوش رو برامون بیاری 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

به به مبارکه عزیزم. به سلامتی و دلخوشی بغلش(ون) کنی. چه خبر دلچسبی آخیش دلمون خنک شدا. به دنیای بارداری خوش اومدی

به به مبارکه عزیزم. به سلامتی و دلخوشی بغلش(ون) کنی. چه خبر دلچسبی آخیش دلمون خنک شدا. به دنیای بارد ...

لی لا جان بارداری بدون علامت هم میشه؟؟؟من الان دیگه هفته ۸ هستم .هیچ حسی ندارم .فقط یه وقت هایی ضعف میکنم همین.نه ویار نه سر درد نه تهوع نه .....هیچی .دیگه دارم شک میکنم میخوام بی بی بذارم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
لی لا جان بارداری بدون علامت هم میشه؟؟؟من الان دیگه هفته ۸ هستم .هیچ حسی ندارم .فقط یه وقت هایی ضعف ...

یعنی تو از بندگان برگزیده خدایی. برو حالش رو ببر. امیدوارم همینجوری تا آخرش با آرومی و بدون ویار سخت و چیزای عجیب غریب برات بگذره