2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست
عزیزم به خاطر تزریق سولفات و کم شدن حرکتای بچه

خداروشکر بخیر گذشته عزیزم انشاالله دیگه تا آخر مشکلی برات پیش نیاد

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من چند روزه یبوست دارم نفخ میکنم شبا و ببخشیدا باد گلوی بد بو از دلم کنده میشه چکار کنم ...

ببخشيد كه من ريپلاي كردم

عزيزم من دكترم براي اين موارد ميگه شربت لاكسي ژل بخور

در بارداري منعي هم نداره

سلام دوستان ، سوال دارم من ۲۰دی ماه انتقال داشتم که متاسفانه منفی شد ، این ماه گفتم استراحت کنم ماه بعد باز برم برای انتقال ،کیا دی ماه انتقال منفی داشتن الان برنامتون چیه ؟ چی میخورین چی میکنین؟ 

اسپرم همسرتون در چه وضعی بود؟

مورفو ۴ تحرک آ وب ۲۵بود ..درکل دکتر میگفت ۷۰درصد اسپرماش به درد نمیخوره فقط ۳۰درصد سالم بود ...مانمیدونستیم وضعیت اسپرمش اینطوریه چون قبلا ازمایشگاه معمولی آزمایش داده بود عدداش خوب وبالا بود ....ولی درکل کیفیت اسپرمش معمولی بود که از ۸تاتخمک ۶تاش جنین بلاست  شد که منفی شدم.....ولی همسرم ۴ماه قبل از اینکه طبیعی اقدام کنیم طب سنتی رفت زالو درمانی وبادکش پروستات انجام دادویتامین ای و ال کارنتین ودوسین هم میخورد  من فکر میکنم ایناخیلی روتحرکش تاثیرداشتن 

واسه بخوری گلم؟؟؟ اگر تجویز نکرده نیازی نیست  

زینب جون من قبل بیشتر آشپزی هام با روغن کنجد بوده.الان بعد از انتقال دیگه استفاده نکنم؟چون یه چیزایی در خصوص مضرات کنجد در سه ماهه اول بارداری شینیدم.

سلام خانوما میشه یه دکتر بهم معرفی کنید که کارش خوب باشه من مشکل انحراف کانال سرویکس دارم دوبارانتقال جنین داشتم هردوبارم به سختی انجام شد ولی نتیجه نگرفتم حالامیخاستم برم تهران اگه بتونم یه دکترپیداکنم که بهش اعتمادکنم خواهش میکنم اگه کسی تجربه ای داره بگه من بعدهفت سال دوباره میخام درمانمو شروع کنم وخودم کسیونمشناسم اجرتون باخدا

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
سلام نازنین جون.خوبی.ممنون عزیزم.چیزی نمونده که نی نی رو بغلش کنی.ایشالا به سلامتی. برای منم دعا کن ...

مرسی عزیزدلم خوبیم ایشالا تا نینی مابدنیا میاد شماهم سه ماه بارداریتو رد میکنی 😍😍😍😍😍چشم عزیزم اگه قابل باشم  حتما برات یس میخونم وصلوات میفرستم ایشالا نینیای قشنگت بچسبن به دلت