2777
2789

اول بگم که پدرم همه هزینه هامو تامین میکنه 

خودمم یه نیمچه درامد دارم.خونه پدرم هم دستم برای خرید و هزینه کردن باز بوده و هست

ولی میخوام همسرم بفهمه که هزینه هایی که دارم رو اون باید مسؤلیتش رو به عهده بگیره 

نمیخوام بعد عروسی سر هر خرید و خرجی توضیح بدم یا تک تک بگم پول فلان چیزو بده

راهمون هم دوره و دو سه هفته یبار همو میبینیم و نمیشه خرید هامو با خودش انجام بدم.

غرورم اجازه نمیده بگم حسابمو شارژ کن 

الان چطور میتونم بفهمونم که هزینه هامو باید به عهده بگیره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو من دخالتی واقعا تو درامدت‌ ندارم و نمیخوام فک کنی من دنبال اینم سر ماه همه رو دست بگیرم فقط برام هندل کردن زندگی مهمه 

تقسیم کردن و پوشش دادن همه‌ی خرجا 

بگو راجبش صحبت کن باهام ببینم چجوری هستی ؟ 

ببین حرف از خرجیه خودت میزنه یا نه

یعنی چی غرورت اجازه نمیده؟؟خانوما شما پوله شوهراتونو خرج نکنین یکی دیگه خرج میکنه از من گفتن از شماش ...

دلم نمیخواد فکر کنه از طرف پدرم تامین نیستم 

ولی میخوام بدونه که باید خرج کنه😂 

دلم نمیخواد فکر کنه از طرف پدرم تامین نیستم ولی میخوام بدونه که باید خرج کنه😂

ربطی به پدرتون نداره که خرجتون می‌کنه یانه...اون وظیفه ی اون آقاهست که خرجتونو بده...ولی چون نامزدهستین و ازهمه دور..پس حضوری مطرح کن این موضوع رو

الان مسئولیت مخارجتو قبول کرده؟خیلی مهمه که بعد عروسی بدونه خانم به پول نیاز دارخ

بله . از همون روز اول زندگی مشترک . مسئله این بود اونا  رسم نداشتن داماد دوران عقد مسائل مالی خانم رو هندل کنه و ما درست عکس اونا بودیم  و من هم هیچ وقت ازش نخواستم پول بده بهم . اگه میگفتم حتما ساپورت میکرد . 

چطور مطرحش کنم که فکر بدی نکنه؟

منم به زودی عقد میکنم من اینطور مطرح کردم: نامزد من دکتره بهش گفتم دکی جون، عشقم، چند وقت به چند وقت منو غنی میکنی؟ گفت پولی یا ...😅؟ گفتم پولی، گفت هر ماه مبلغ ....می ریزم حسابت، تو هم به شوخی و اینا بگوووووووو

بله . از همون روز اول زندگی مشترک . مسئله این بود اونا رسم نداشتن داماد دوران عقد مسائل مالی خانم ر ...

من الان نمی دونم چطور مطرح کنم

برای من پولدار بودن مهم نیست ولی خسیس نبودن بی نهایت مهمه 

ترجیح میدم ماهی یه تومن از درامد ده تومنی رو خرج کنم  تا ماهی پنج تومن از درامد صد تومنی

یعنی احساسی که پشت اون خرج کردنه هست براک مهمه