2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
عزیزم رویان رفتی مجددا عکس رنگی گرفتی؟ ما حرف عوضکردن مرکز پیش اومده ولی پروندمونو نمیدن احتمالا. می ...

من عکس رنگی تا الان ندادم. رویان ک رفتم برای چکاپ هیستروسونوگرافی شدم. ولی کسایی ک عکس رنگی دارن دیگه نیاز به هیستروسونو نیس. بله هیچ مرکزی پروند رو تحویل نمیده. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بعضی سونوهایی که دکتر زنان هستن مثل دکتر مشفقی تو کلینیک امید انگار غربالش خیلی کوتاهه راستش نمیدون ...

فاطمه داوری تنها ممنون عزیزم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله همه چی خوب پیش بره. ❤

الهی آمین همچنین برا شما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی عزیزم ببخشید اینقد سوال میپرسم. چرا باید روز سه پریود بریم برای شروع پانکچر 

برا سونوگرافی واژینال تا رحم و تخمدانها بررسی بشه که کیستی چیزی نداشته باشه بعدم آمپولا شروع میشه.

بعد از روز دوم تا چهارم وقت داری که بری عزیزم حتما روز سوم نباید بری .شما چندم باید بری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم رویان رفتی مجددا عکس رنگی گرفتی؟ ما حرف عوضکردن مرکز پیش اومده ولی پروندمونو نمیدن احتمالا. می ...

ماهنده جان من سال 95 پیش دکتر شیوعی عکس رنگی گرفته بودم کلیشه هاشم گم کرده بودم.فقط گزارش کتبیشو داشتم همونو ابن سینا ازم قبول کرد چون تو گزارش نوشته بود همه چی اوکیه و مشکلی نداره.

بعد همون کلیشه رو هم میشه کپی کرد.ما برای بیمه تکمیلی عکس دندون رو دادیم فوتوکپی کردن که بدیم بیمه،قبول کردن.

راه سوم هم اینکه از خود مرکزبخوای از اون کلیشه یه نسخه دیگه چاپ کنن.شایدم اصلش رو بدن بهت.کل پرونده رو هیچ کجا نمیده ظاهرا ولی یه عکس یا آزمایش‌رو ممکنه بدن.

گزارش عکس رنگی رو فتو کن اصلا خود عکس مهم نیست که

باشه آره فکر کنم اینجوری بهتر باشه فقط مخالفت دکترمو درک نمیکنم

گاهی وقتا دکترا لج میکنن برا اینکه خودت پیشنهاد دادی دوز پروژسترونتو تغییر بده شاید بهش برخورده.بیخیالش مطمئن باش من به شخصه اگر از چیزی مطمئن نباشم به کسی پیشنهادش نمیدم

الان لک بینیت کمتر شده؟

گاهی وقتا دکترا لج میکنن برا اینکه خودت پیشنهاد دادی دوز پروژسترونتو تغییر بده شاید بهش برخورده.بیخی ...

آره واقعا

نه کم نشده ثمین جان الانم دوتا آمپول زدم دیگه توکل به خودش

انقد خونم رقیق شده که جای تزریق همینجوری شرشر خون میریزه چند تا دستمال کثیف میشه همش بخاطر اون آسپرین لعنتیه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
امیدت به خدا باشه عزیزم.بهتر که فریز انتقال میدی.بدنت اورحال میشه تا اون موقع.خدا پشت و پناه هممون ب ...

سلام آرزو جان میگم الان داروهای شما چیا هستن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من عکس رنگی تا الان ندادم. رویان ک رفتم برای چکاپ هیستروسونوگرافی شدم. ولی کسایی ک عکس رنگی دارن دیگ ...

اخی خیالم راحت شد. چه خوبه شما هستین😍🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ماهنده جان من سال 95 پیش دکتر شیوعی عکس رنگی گرفته بودم کلیشه هاشم گم کرده بودم.فقط گزارش کتبیشو داش ...

ممنونم مهربانم🥰♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

دوستای گلم سلام.امیدوارم که همه خوب باشید و در کمال سلامتی یا مامان شده باشین یا به زودی مامان بشین.یه مدت طولانیه بخاطر مشغله های درمانی نتونستم بیام اینجا.هر هفته دوبار مجبور بودم به تهران رفت و آمد کنم و روزای سختی داشتم.بالاخره سیکل پانکچرم رو با دکتر مینو طاهری پیش بردم.دوشنبه هفته گذشته پانکچر شدم و ۸ تا تخمک داشتم.دیروز هم که گفتن ۵ تاش جنین شده و سه تاشو برام انتقال دادن و ۲ تاش هم فریز شد.

از همتون میخوام که برام دعا کنید که دیگه ایندفعه به هدفم برسم و جنینهام درست و حسابی بچسبن.امیدوارم همه ی مامانای منتظر ، نوروز امسال با نی نی های تو راهیشون سر سفره هفت سین بشینن.