2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عذر می خوام اسم دکترتون را می شه بگید و اینکه ازش راضی هستید؟ بعد از مثبت شدن انتقال رفتید ...

عزیزم من انتقالم منفی شد بادکترقوامی بودم دیگه پیشش نرفتم ...وقتی پریود شدم ۵روز بعد پاکی رفتم پیش این دکترم سنو کرد گفت همه چی خوبه وهنوز تخمکام بالغ نبود گفت  ۵روز دیگه تخمکت ازادمیشه منم روز قبلش وهمون روز رابطه داشتم دیگه بعدش همسرم مسافرت بود ... اصلا فکرشو نمیکردم با دوبار بارداربشم کلی هم مکمل ودارو گرفته بودم برای همسرم که خدا سورپرایزمون کرد 😍...اسم دکترم طرلان حمیده خوهست مطبشم سمت آزادیه خیلی دکتر محتاط وبادقتیه اشتباه کردم که باهمین توسیکل میکرو نرفتم ....گفتم یه دکترباسابقه تربرم که اونم گند زد وکلی وقت وهزینه گذاشتم ...دکترم ماه پیش خودش زایمان کرده وتا اخراسفند مطب نمیاد همکارشو جایگزین گذاشته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره برای عفونت قارچی هست ولی اون علائم متعاقب دارو برام جالب شد

😀

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره دوره دوم خیلیا با امپول پریود میشن ..نمیدونم چرا استرس گرفتم واسه پریود شدن 

استرس نداشته باش عزیزم، به زودی پریود میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من انتقالم منفی شد بادکترقوامی بودم دیگه پیشش نرفتم ...وقتی پریود شدم ۵روز بعد پاکی رفتم پیش ا ...

عزيزم مبارك باشه😍😍 خدا حفظش كنه برات 🌸

براي ما هم دعا كن كه انشاالله نتيجه بگيريم♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم مبارك باشه😍😍 خدا حفظش كنه برات 🌸 براي ما هم دعا كن كه انشاالله نتيجه بگيريم♥️

مرسی عزیزدلم 😘😘😘😘الهی که به زودی زود خبر مادرشدن شما وهمه ی دوستامون وبشنویم 😍😍😍😍😍

عزیزم بعد عمل یبوست گرفتین ؟

آره گلم هایپر شدید بودم یبوست شدم ولی با شربت لاکسی ژل شکمم کار کرد، اگه یبوستی شربت لاکسی ژل بخر بخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستان عزیز شماهایی که تومسیرای وی اف هستیدپفک میخوریدمن خیلی پفک دوست دارم میترسم صررداشته باشه برا ...

ما اصلا پفک نمیخوردیم ازوقتی باردارشدم پسرمو میفرستم میره از مغازه میخره میاره میخوریم پلاستیکشو قایم میکنیم شوهرم نبینه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️جواب سوال سماهم نمیدونم چقد تاثیرداره رو انتقال ولی خب مضره دیگه 

ما اصلا پفک نمیخوردیم ازوقتی باردارشدم پسرمو میفرستم میره از مغازه میخره میاره میخوریم پلاستیکشو قای ...

منم نمیخوردم ازوقتی زایمان کردم علاقه پیداکردم.نمدونم چی بخورم به جاش که هوسم بره.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
میگم یعنی از قبل برات هیسترو نوشته بودن یا اینکه همون روز مستقیم میری اتاق عمل ،دکترت رو خودت مشخص م ...

بله تو پروندم دکتر مشایخی نوشته هیسترو. ولی خودم روز پانکچر رفتم اتاق عمل لاپاراسکوپی که ازشون نوبت بگیرم. گفتن فعلا نیاز ب نوبت نیست فقط تلفن بهم دادن و گفتن روز اول تا سوم پری تماس بگیر که بهت وقت عمل بدیم. دیروز تماس گرفتم فقط پرسید دکترت کیه و چون مشایخی یکشنبه ها اتاق عمل هست برای دو هفته دیگه یکشنبه بهم نوبت داد.

آره عزیزم حتما تماس میگیرم آزمایشگاه همه ی سوالامو میپرسم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻