2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون من قبل بیشتر آشپزی هام با روغن کنجد بوده.الان بعد از انتقال دیگه استفاده نکنم؟چون یه چیزایی ...

ببین ویتامین آ زیاد داره، بهتره استفاده نشه 

من که الان روغن های مایع از کارخانه های معتبر رو ترجیح میدم به روغن هایی که طرف یه دستگاه خریده و بدون نظارت خاصی داره خودش روغن گیری میکنه 

زینب جون ضررش چیه ؟به جز اینکه قند رو میندازه🤗

عزیزم همون زیادی پایین اومدن قند کلی خطر داره

واقعا چه اصراری داری مصرف کنی سرخود؟؟؟ لطفا از کسی تقلید نکن، مثلا اگر کسی قورمه سبزی خورد و مامان شد، معنیش اینه قورنه سبزی باعث حاملگی میشه؟؟ نه

دیگه وای به حال دارو

دارو تا وقتی تحت نظر پزشک مصرف بشه سیف هست وگرنه خطر داره جانم

مگر اینوفولیک مکمل نیست مثل فولیک اسید و ویتامین سی؟

خیر عزیزم

همون مکمل ویتامین سی و ای و... باید تحت نظر پزشک مصرف کرد، فقط در صورت استفاده به جا عوارض ندارن، و فقط دکتر صلاحیت داره بگه کی و چه قدر مصرف کنی 

من الان واسه پسرم هیچ مکمل و ویتامینی سر خود استفاده نمیکنم 

نگفتی از کجا این رفته تو ذهنت که این همه کلیک کردی بهش؟؟؟ 

انشالله مثبتی منم احتمالا هفته ی اینده انتقالمه گفتم ببینم چه کار کنم رژیممو ادامه بدم یا نه دکترم ه ...

به سلامتی انشاالله،دیگه پرخوری نمیکنیم که،معده کوچیک شده عادت کردیم به اندازه بخوریم،فقط ورزش نمیکنیم،انشاالله تو هم بری با خبرهای خوب برگردی😍

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
سلام خانوما میشه یه دکتر بهم معرفی کنید که کارش خوب باشه من مشکل انحراف کانال سرویکس دارم دوبارانتقا ...

سلام عزیزم.برو تو سایت مرکز ناباروری مام از تیم دکتر نصر وقت بگیر.درصد موفقیتشون خوب بوده.ایشالا که بزودی نتیجه میگیری.

من از وقتی توکل به خدا بیشتر شده خیلی آروم شدم و سپردم به خودش چون من فوق العاده استرسی بودم الان خی ...

آفرین خیلی عالیه

منم اینبار ک بیشتر توکلم بخدا بود اصلا استرس نداشتم و مطمئن بودم ک جواب میگیرم حتی دکترم روز عمل نیومد و باخودم گفتم همین دکتری ک اومده خوبه و من قراره از این دکتر جواب بگیرم

مرسی عزیزدلم خوبیم ایشالا تا نینی مابدنیا میاد شماهم سه ماه بارداریتو رد میکنی 😍😍😍😍😍چشم عزیزم ا ...

قربونت برم عزیزم.دلم غش رفت از آرزوی خوبی که برام کردی..ایشالا که همینطور بشه.