2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
ثمین جان مام دقیقا اینطوری شد که خانواده همسرم فهمیدن طبقه پایین ما هستن از هر جیک و پوکمون خبر دارن ...

انشالله خواهری

واقعا استرس هایی که بقیه به ادم وارد میکنن از همه چی بدتره خدا ازشون نگذره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اینا رو پرو کردی فدات شم وگرنه هر کسه دیگه ای بود جرات نمیکرد حرف بزنه احترام زیادی هوا برشون داشته

دقیقا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو ابن سینا دادم گفتن سپتوم ، اره واقعا باید خدا هم بخواد مگه همسرت مشکل اسپرمش چیه؟

تحرک ۰ مرفو ۲٪ واریکوسل هم داشت عمل کرد ۱۰ آذر

همسر من تحرک ۵ مورفو ۳ ولی قبل عمل واریکوسل خیلی بهتر بود پشیمونم از عمل 

باز امید به طبیعی برا شما هست برا ما که معجزه هم شامل ما نمیشه

چه کنم دیگه  من کلا آدم حاضرجوابیم اصلا کم نمیارم همیشه میگم اگر زمانی سکته کردم بدونین‌نتونست ...

🤣🤣🤣برعکس من..من  مثل دیوار میمونم اون لحظه..یعنی زبونم بسته میشه

بچه ها آمپول تشکیل ریه رو همه باید بزنن ؟ از چند هفتگی؟؟؟؟ کسی تجربه داره بگه

سلام عزیزم کسایی که احتمال زایمان زودرس دارن میزنن فک کنم. من ۶تا هفته ۲۷ زدم ۶تا هم گفت هفته ۳۰ بزن که از دیشب شروع کردم به زدن

نمی دونم اخرین ازمایشم نداشتم که ۲۶ هفته بود 

عزیزم منم سر درد داشتم و فشارم لب مرز بود زنگ زدم دکتر گفت ی ازمایش ادرار معمولی بده شنبه ماما میاد ببینه یوقت دفع مروتئین داشته باشی گفتم نیازی بهازمایش ۲۴ ساعته نیست گفت نه فعلا. حالا شما هم ی ازمایش معمولی بده شنبه ببر دکترت ببینه

🤣🤣🤣برعکس من..من  مثل دیوار میمونم اون لحظه..یعنی زبونم بسته میشه

وای نه 

شده چرت و پرت بگو ولی بگو و جواب طرف رو بده 

اینجوری عذاب میبینی

سلام بچه ها.ببخشید اول صبح انرژی منفی میدم به گروه. راستش صبح بی بی چکم منفی شده. حال دلم خوب نیست . دارم از ناراحتی می ترکم. خیلی بهش امید داشتم .دیگه جنین ندارم. 38 سالمه واقعا نمیدونم چیکار کنم. واقعا برای خدا که کاری نداره چرا نمیده واقعا. یعنی من از زنهایی که بچه میارن و بچه رو می فرستند سر چهار راه گدایی کمترم. خسته ام خیلی خسته.از خوردن داروها از همه چی.حتی از رفتن به مرکز ناباروری هم بدم میاد

ممنون شما پسرمیخواین؟کی انتقال میدین چندروزه تعیین شدچندتاشون پسرن...من متاسفانه هم نابارورم هم شوهر ...

بله عزیزم پسر میخوام دارم دارو مصرف میکنم پریود بعدی انشالله انتقالمه جنینامو چهار روزه تعیین جنسیت کردن وگل پسرمو فریز میگن اصلا به سالم بودن زن نیست لان تو همین تاپیک داشتیم کسایی که طبیعی باردار شدن ولی با تعیین جنسیت و ای وی اف باردار نشدن پس امیدت به خدا باشه و برو جلو انشالله سال بعد دو تا مون از شییطنت گل پسرامون حرف میزنیم😄😄