2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
مگه این دکترا و ماماها دل دارن دلشون از سنگه مثلا یه شماره دادن برا مواقع اورژانسی چند ساعته دارم زن ...

عزیزم توکلت بخدا باشه خودش کمکت میکنه وحتی ارامش میگیری. استرس و نگرانی خیلی برات بده .بشین قران بخون یا کتاب بخون تا همه چی یادت بره خدا خودش بزرگه . خودش داده خودش محافظشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاصله خونمون تا دکتر نزدیک یه ساعت راهه با ترافیک و اینا خب زیاده اینم دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم ...

عزیزم فردا خونریزیتون بند میاد نگران نباشید شاید نیاز نباشه برید دکتر و تلفنی باهاش صحبت کنید و حل میشه

عزیزم فردا خونریزیتون بند میاد نگران نباشید شاید نیاز نباشه برید دکتر و تلفنی باهاش صحبت کنید و حل م ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی ان شاءالله به خیر بگذره 

میگم خواهر جون من با این وضعیت دوفاستونمو چیکار کنم؟ دوتا شیاف دوتا آمپول صبح هم یه دونه دوفاستون با این همه پروژسترون حالا نوبت الان دوفاستونو بخورم یا نه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه دیگه نمی زنم الان فقط درگیر اینم که دوفاستونو بخورم؟ اخه اونم پروژسترون خوراکیه منم که میگن انگار ...

کاشکی از زینبی جون بپرسی چون بلده راستش من بلد نیستم عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستان  امروز فهميدم تيروييد كم كار دارم اصلا سابقه هم نداشتم براي تعيين جنسي هم ميخواستم اقدام كنم امروز رفتم دكتر غدد برام قرص نوشت تا ١ ماه ونيم بايد بخورم وگفت واسه بارداري ضرر داره ، فعلا بيخيال اي وي اف بشم  تا تيروييدم خوب نشده؟ اخه دكترم پيام دادم دكتر عليرضايي كفتن تخمك كشي برات انجام ميديم  فريز بشه تا بعد عيد برات انتقال بديم 

راستی عزیزم من بعد سونو اومدم خونه افتادم به خونریزی خواهرم گفت زرده تخم مرغ خام قورت بده بند میاد خ ...

وااااا این که اصلا خوب نیست . باکتری لیستریا داره . تا جایی که میدونم نباید حتی تخم مرغ نیمه پخته خورد باید کامل پخته بشه

کاشکی از زینبی جون بپرسی چون بلده راستش من بلد نیستم عزیزم

پرسیدم عزیزم ولی دیر جواب میدن حق هم دارن خب مشغله دارن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
@زینبی_بابا عزیزم من ۶ دیماه پانکچر شدم ۴ تا تخمک داشتم ۲ تا جنین a۸ سلولی که یکیش رو انتقال دادم م ...

سلام عزیزم دکتر علیرضایی میگفت لاپاروسکوپی روی ذخیره تخمدان تاثیر می‌گذاره

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم من ۲۰ برج ۷ اولین ویزیتم بود تا از مایش هامو دادم بعد تیروییدم کم کار بود یک ماه تا تنظیم شد ط ...

عزيزم منم تيروييد كم كار دارم امروز متوجه شدم شما خوب شدين بعد قبل اينكه تيروييدتون خوب شه تخمك كشي كردن وجنين ها فريز شدن ؟ 

شمام هماتوم داشتی عزیزم؟ الان ۱۹ انتقالمه زود نیست برا هماتوم؟

بله منم هماتوم داشتم از هفته ۵ تا ۱۱ خونریزی و لکه بینی . هماتوم طول میکشه تا خوب شه فقط استراحت کن من تو غربالگری هم بود ولی هفته ۱۶ که رفتم سونو دیگه خداروشکر برطرف شده بود.فقط استراحت و داروهاتو طبق تجویز پزشکت مصرف کن