2777
2789
وای اره منم خیلی گرماییم حال میده 😂ولی خب بقول شما جلوپسرتون زشته ولی اگ‌کوچکه ک باتاپ وشلوارک بگرد ...

بزرگم بشه با تاپ شلوارک میگردم کلا نمیتونم من جلو بابامم کلا با تاپ شلوارک بودم

خفه میشم جور دیگه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا

اتفاقا دامن ظاهر زنونه تری داره. ولی الان مد شده بیشتر شلوار یا لگ می پوشن!

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
دامن کوتاه

دامن کوتاه با جوراب شلواری؟

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
اتفاقا دامن ظاهر زنونه تری داره. ولی الان مد شده بیشتر شلوار یا لگ می پوشن!

ب من خیلی میاد 

شوهرم عاشق اینه ک دامن بپوشم 

ی دونه هم خودش برام خرید 

ولی نمیپوشم😂

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

ب من خیلی میاد شوهرم عاشق اینه ک دامن بپوشم ی دونه هم خودش برام خرید ولی نمیپوشم😂

برای دلخوشی اون هم شده بپوش

خوب میکنی بابا❤️

❤️❤️❤️❤️مامانامون اون همه خودشونو پوشوندن کلی دور از جون پسر و مرد هیز تحویل جامعه دادن حداقل ماراحت باشیم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

کسی هست تو خونه دامن بپوشه یا نسلش برافتاده؟

دامن کوتاه قشنگه ک 

من اندامی دارم زیر زانو یا کوتاه میپوشم دوس دارم

دامن کوتاه قشنگه ک من اندامی دارم زیر زانو یا کوتاه میپوشم دوس دارم

آره موافقم. مردا از دامن بیشتر خوششون میاد

❤️❤️❤️❤️مامانامون اون همه خودشونو پوشوندن کلی دور از جون پسر و مرد هیز تحویل جامعه دادن حداقل ماراحت ...

افرین بخدا میخواستم همینوبنویسم اتفاقا مادرک جلوبچش راحت بگرده پسره میبینه ک مادرش چجوریه میدونه ک توجامعه هم خبری نیست همه زنامثل همن اگ بپوشونی بدتر کنجکاو میشه ببینه چ خبره الان یه سری کوته فکر ریپلای میکنن ک مادرباید خودشوبپوشونه و غیرت وفلان ماک نمیگیم لخت باشیم ولی تاپ وشلوارک اصلا چیز بدی نیست❤️🌷

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40