2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست
من امروز ۱۷ انتقالمه ، قشنگ حالت های لانه گزینی و دارم ، مثل اوایل انتقالم ، دیگه نمیدونمم فقط خدا م ...

انشاله به سلامتی.نگران نباش عزیزم.خدا برات خاسته خودشم نگهش میداره.الکی استرس نکش.حتی امکان داره لک بینی ات بیشتر شه اصلا نگران نباش عادی رفتارکن.بالای ۹۰درصد اینجا لک بینی داشتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز ۱۷ انتقالمه ، قشنگ حالت های لانه گزینی و دارم ، مثل اوایل انتقالم ، دیگه نمیدونمم فقط خدا م ...

آره بری سونو و قلب باشه خیالت راحت میشه

من که از ترسم همش دراز کشیدم

دوبار سقط داشتم ؛از لک حالم بهم میخوره😭

کاشکی بره دیگه نیاد

@زینبی_بابا    

عزیزم من تو سیکل انتقالم،فردا ۱۴ روز میشه که بوسرلین میزنم،شنبه نوبت سونو دارم،امروز باید پریود میشدم ک نشدم،اگر تا شنبه نشم ،ممکنه دوباره بگه چند روز بعد بیا برا سونو؟؟

آخه چرا گفت چه پریود شدی چه نشدی بیا،مگه نمیخوان تو پریود سونو کنن،مثلا روز شنبه میخوان چی رو ببینن؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
انشاله به سلامتی.نگران نباش عزیزم.خدا برات خاسته خودشم نگهش میداره.الکی استرس نکش.حتی امکان داره لک ...

باشه عزیزم مرسی🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

@زینبی   سلام‌عزیژم‌چطورید خوبین ؟ حال کاکل پسر چطوره خوبه ❤️😍 

راستی گلم میشه جواب آزمایش مادرم‌رو تفسیر کنی ؟؟؟ دکتر وقت داره برای هفته ی آینده هست آزمایش رماتیسم داده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
فدات شم حالتو میفهمم من همین الانم اگه بیشتر از ۱ ساعت تکون نخوره یهو یجوری میشم بغض میکنم از بس سخت ...

ممنونم عزیزم الهی که همه نینیا سالم وسلامت باشن .. هرروز یه چیزی واسه استرس داشتن ونگرانی هست دیگه امیدوارم هممون به سلامتی بغل بگیریم نینیارو ...

اخه وکیل اون بهش گفته تو فسخ مهریه تعلق نمیگیره تو اینترنت یه جا نوشته تعلق میگیره یه جا نوشته نمیگ ...

بالفرض هم که ثابت کنه نازایی داری جز موارد فسخ نکاح نیست.عملت چجوری بوده؟جاش معلومه؟نگفتی عمل کردی؟

یا رب العالمین
سلام دوستانی که ماه پنجم هستن چقد وزنتون اضاف شده شکمتون بزرگ شده تکونای نی نی رو حس میکنید؟ من فقط ...

سلام عزیزم من شکمم ازاول خیلی اومده جلو یعنی هرکی ببینه درجامیفهمه که خبریه من دوهفته ازشماعقبترم ولی کم وبیش حس کردم حرکتای نینی رو ..تات الانم همون حدود یکی دوکیلو کم کردم دوباره همون دوکیلو اضافه کردم شماهم چون نینی اولته فک کنم ازهمون ۲۰تا ۲۲هفته بتونی حسش کنی 

بالفرض هم که ثابت کنه نازایی داری جز موارد فسخ نکاح نیست.عملت چجوری بوده؟جاش معلومه؟نگفتی عم ...

اره جزو موارد فسخ نیست ولی اون از گزینه فریب استفاده کرده گفته قبل ازدواج جراحی کرده و خودشو نازا کرده و به من نگفته

در حالی که میدونسته دیگه جای جراحی یه وجبه کاملا مشخصه که فهمیده،جراحی بازم بوده،کور که نبوده

حالا بعد ۵سال میگه تازه میگه فهمیدم

فقط دنبال کلک و حقه اس

اره جزو موارد فسخ نیست ولی اون از گزینه فریب استفاده کرده گفته قبل ازدواج جراحی کرده و خودشو نازا کر ...

هرکاری کنه نمیتونه از زیر مهریه دربره مخصوصا که ۵سال گذشته فوقش قاضی میگه دفعه اول دیدی میومدی طلاق بدی

یا رب العالمین
هرکاری کنه نمیتونه از زیر مهریه دربره مخصوصا که ۵سال گذشته فوقش قاضی میگه دفعه اول دیدی میومدی طلاق ...

اون میگه خبر نداشتم زده زیرش

میگه من بعد از اینکه اقدام کردم بر بچه دیدم زنم بچه دار نشد فهمیدم مشکلش چیه و برچی عمل کرده وگرنه نمیدونستم عمل چی بوده

در حالی فسخ فوریت داره

اون میگه الان فهمیدم

فقط میخواد با کلک و حقه و اینا مفتی تموم کنه

اون وکیلش گفته مهریه ام بهش تعلق نمیگیره تو فسخ

ولی وکیل من گفت چون باکره نیستی  باید کامل بهت بده حتی اگه فسخ کنه

حالا جالبه خودشم مشکل داره

اسپرمش تحرک نداره

شاید اصلا مشکل از اون بوده نشده

من در کل با دوبارivf رو هم حساب کنی ۶ماه فقط اقدام داشتیم

حتی نزاشت یک سال شه بعد بگه نازا

اون میگه خبر نداشتم زده زیرش میگه من بعد از اینکه اقدام کردم بر بچه دیدم زنم بچه دار نشد فهمیدم مشک ...

عزیزم چقدر ناراحت کننده..

خدا به دلت آرامش بده،به شوهرت هم یه عقل درست وحسابی.

به فرض هم خدای نکرده نازا باشی اصلا،باکره نیستی ،بعد ۵ سال یادش افتاده،بهرحال مهریه تعلق میگیره بهتون..

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃