2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
راستی عزیزم ببخشید انقدر سوال میکنم یه کم میترسم  میگم اگه خدای نکرده بخوره به عصب سیاتیک چی م ...

عزیزم آموزش داری میبینی که به عصب نخوره دیگه 

برو تزریقاتی اونجا بهت یاد میدن، ترس الکی هم نگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😅😅😅😅خدارو شکر عزیز دلم خیلی خوشخال شدم....گلی حون میشه لیست داروهایی که ممکنه برای ای وی اف تو ا ...

گلم گونال پیدا نمیشه، ولی از پیورگان و اینها خبر ندارم

شیاف سیکلوژست به تعداد خیلی زیاد نیاز هست حداقل 200 تا

ولی در کل پیش بینیش سخته

آره دیگه پاستوریزه که روی بسته بندی نوشته شده باشه😉😉😉 من پنیر لیقوان پاستوریزه هم خریدم تا حالا، ...

درسته ولی من طعم اونا رو اصلا دوست ندارم میگم حالا من از اون لیقوان تبریزیا خوردم چی میشه حالا؟ نگران شدم چرا اخه میگن از اونا نخوریم؟ من از جای مطمئن میخرما

در اندک من تویی فراوان یارب..
@زینبی_بابا   سلام، عزیزم دیشب موقع تزریق پروژستون همسرم بعد آسپیره کردن شروع کرد تزریق. ف ...

نه بابا نترس گلی 😉😉😉😉حالا درد داشته باشه، جای نگرانی نیست 

کلا هر چی بگذره درد زدن آمپول بیشتر میشه😢😢😢😢

و با سن همش قلمبه قلمبه میشه 🤭🤭🤭🤭

کمپرس سرد قبل و بعدش بذار خیلی بهتر میشه 

چیزی نمیشه عزیزم ولی فقط مجازی لبنیات پاستوریزه استفاده کنی

چشم دیگه نمیخورم هرچند خیلی سخته چون فقط عادت داشتم صبحونه ها پنیر گردو بخورم 😅 مرسی عزیز از جوابت

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام عزیزان ...یه سوال حالا که منع تردد تو شهرهاس منم دیگه نرفتم مرکزی که ای وی اف انجام دادم خواستم برم پیش یه دکتر تو مرکز استان خودم اما بازم منع تردد اشکال نداره تو شهر خودم تحت نظر دکتر زنان وزایمان باشم برای بارداریم؟

نه عزیزم دیگه لک ندیدم. البته دیروز بیشتر اوقات دراز کشیده بودم.  اما خیلی ته دلم آشوبه. هر با ...

بخدا لک لاله گزینی بوده.میدونم منم دلم اشوبه این دوسه روز هم بگذره ازمایش بدیم ان شاء الله که خوش خبر باشیم