2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای جاننممممم پیشاپیش تبریک میگم و‌مبارکهههههه انشالله جشن تولد ۱۲۰ سالگیش و دامادیش ❤️😍🌷🙏🏻😘&nbs ...

قربونت عزیزم❤

اره تنشون.سالم.باشه🙏😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی از جواب منم گاهی زیر دلم یه گرفتگی ایجاد میشه و بعد چند دقیقه ول میکنه خدا کنه برای منم از علائ ...

انشالله هست عزیزم🥰🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم نمیدونم راستش  شاید چون سنم بالا بود

عزیزم میشه بپرسم چن سالته؟و اینکه الان که مثبت شده تنتقالت باید ایران بمونی یا بر میگردی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من سال ۹۴ آخرین انتقالم بود.....  ۹۵ اولین فرشتمو بغل کردن.....  بعدشم فرشته دومم قاجاقی ...

سلام انا جون.خوبین

امروز بعد ی مدت اومدم خوشحال شدم پیامتونو دیدم😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دو شنبه سونو کردم پنج شنبه پانکچر. تو روزای اخر پیاده روی کردم. حتی اگه سونو اخرت حس کردی سایز فولیک ...

سلام عزیزم شما روز چندم سیکلت پانکچر شدی؟ من امروز روز دوازدهمم ولی فولیکولام کوچیک بود دیروز. بهم گفت یکشنبه روز پونزدهمم بیام دوباره برای سونو. همش می گم نکنه تا اون روز آزاد بشن البته ستروتاید هم داده بهم باز. دیر نمیشه؟ چون من حالت عادی تا روز ۱۴ دیگه تخمکهام آزاد شدند.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم خدا رو شکر دیگه تمامش سفید شد😉😉😉 دوباره چش سفید شدم🤣🤣🤣🤣

😅😅😅😅خدارو شکر عزیز دلم خیلی خوشخال شدم....گلی حون میشه لیست داروهایی که ممکنه برای ای وی اف تو ایران لازم بشه بکی که با خودم بیارم...چون اینجور که میبینم بهضی داروها تو ایران پیدا نمیسه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
یه دونه شب قبل عمل نه شب قبلش تازه بهم گفت فقط یک سومشو بزن تعداد تخمکام زیاد بود دکترم گفت در ...

مواد پروتینی بخور. گوشت، لبنیات، دوغ فراوان، تخم مرغ، کشک

میشه بدونم داروهای سیکلت چی بوده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم چن تا جنین داشتی شما؟

4تا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍