2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

@تورک_آنا   @زینبی_بابا‍   سلام عزیزان من آمپول پروژسترون رو بالاخره خودم تزریق کردم فقط اینکه تا سوزن رو دراوردم از محل تزریق خون اومد الانم جاش خیلی درد میکنه یعنی خوب نزدم؟🤦‍♀️🤦‍♀️ ‍ 

بله دقیقا منم راه میرم بلند میشم یکم دردم میاد هایپر شدن خطر ناکه؟؟

نه عزیزم اصلا نگران نباش فقط چیزه سنگین بلند نکن تو رابطم احتیاط کن تا میتونیم سفیده ی تخم مرغ بخور بعد از عملم من دوغ خیلی شور میکردم میخوردم با کباب شور اروم میشدم پریودم بشی اصلا یادت نمیاد عمل کردی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم منم همین بودم بعد گفتن عفونتت قارچی شده تا وقتی رفتم برایه ای وی اف دیدن که شوهرم عفونت د ...

از کجا فهمیدن اخه تازه ازمایش انالیز اسپرم داده عفونت نداشته مگه نشون نمیده؟ یه سری هم چند ماه پیش قرص خورد ازیتروماسین ولی من ۳ هفته خوبم دوباره شروع میشه سوزش ترشح خسته شدم هیچ دکتری تشخیص نمیده فقط یه قرص میدن پماد منم مقطعی خوب میشم😭😭😭

سلام دوستان کسی میتونه به من کمک کنه؟ من با مصرف دوره دوم قرص لتراکس 2.5 با تاخیر در پریودی مواجه ...

من قرص لتراکس نخوردم ولی تاخیر انقدری داشتم و رفتم سونو گفت ضخامت بالاس میخوای بشی برو امپول بزن ک زدم شدم، ای یو ای هم بار اول باردار شدم متاسفانه سقط شد بار دوم منفی البته خیلیااا هستن ک با ای یو باردار شدن فقط بگو با امپول بکنه ک تخمک زیاد داشته باشی با قرص لتروزول شانست کمتره

از کجا فهمیدن اخه تازه ازمایش انالیز اسپرم داده عفونت نداشته مگه نشون نمیده؟ یه سری هم چند ماه پیش ق ...

به دکترت بگو براش بنویسه شایدم نوشته ولی این و قبل از ازمایش اسپرم دادبهش سفیکسیم ۴۰۰روزی یکی داد خورد که من قشنگ تغییرو تو خودم احساس کردم وهم زمانم خودمم واژینال پمادو قرص خوردم بعد یه چند ماه لازم خودم یه بسته ی دیگه بهش دادم شکر الان هیچ خبری نیست از برج ۴ ولی من هر ۴۰ روز یه بار پیشه دکتر  بودم دیگه دکتره قشنگ حرفامو انقدر تکرار کرده بودم از برش بود فورا داروهامو میدادو بی اثر

به دکترت بگو براش بنویسه شایدم نوشته ولی این و قبل از ازمایش اسپرم دادبهش سفیکسیم ۴۰۰روزی یکی داد خو ...

همسر من تو چرک خشک کن خوردن خیلی بده فوری معده اش بهم میریزه میدونم اگه الان خودم بهش بدم نمیخوره میگم یه دکتر بهم پیشنهاد داد نمونه از واژنم بردارن تا دلیل این همه عفونت زود به زود بفهمن البته دکتر زرنانی بهم گفت نمیدونم میشناسی یا نه واقعا باید دلیلش رو بفهمم میگم شاید دلیل ناباروریم باشه چون رحمم التهاب داره

[QUOTE=165157488]

مرسی عزیزم که اطلاعاتت رو در اختیارم گذاشتی

من خیلی میترسم چون خودم پلیکیستیکم و شوهرم واریس نوع یک داره البته دکترم گفته الان هر دوتامون درمان شدیم و شرایطمون مساعده حتی دکتر همسرم بهمون گفت یک سال دیگه صبر کنید شاید طبیعی گیرتون بیاد ولی ما دیگه صبر نداریم الان چهارسال هست که منتظریم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

رزانا جون منم مثل شما بودم، تا قبل رابطه من خوب بودم اما بعدش ترشح شدید و بوی بد و... به هردکتری هم که میگفتم شرایطم اینه محکومم میکردن که عفونت داری و ربطی به رابطه نداره تا اینکه بلاخره این دکتری که امسال دارم میرم پیشش تشخیص داد که همسرم عفونت داره و عفونتش هم مسری هستش با دو دوره دارو رفع شد خدا رو شکر

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
همسر من تو چرک خشک کن خوردن خیلی بده فوری معده اش بهم میریزه میدونم اگه الان خودم بهش بدم نمیخوره می ...

عزیزم واقعا میفهممت دیگه از هر چی قرص وداروها حالم به هم میخورد انشالله هرچه زودتر شما هم دلیلش پیدا بشه ولی حتما به اسرار خودتم شده دکترتو مجبور کن ازمایش براش بنویسه این همه راهم رفتی اینم روش که مطمین بشی 

من قرص لتراکس نخوردم ولی تاخیر انقدری داشتم و رفتم سونو گفت ضخامت بالاس میخوای بشی برو امپول بزن ک ز ...

من با ماه اول مصرف لتروزول  روز 16دوره ام دوتا تخمک با سایز22و 23 داشتم یکی راست یکی چپ

دور دوم خودسرانه مصرف کردم چون دکترم نبود و من نمیخواستم که زمان رو از دست بدم که با تاخیر در پریودی روبه رو شدم و همچنان دکترم نیست تا 8 آذر 

با اینکه میترسم و شدیدا استرس دارم اما به خودم قول دادم این ماه حتما آی یو آی انجام بدم خیلی برام دعا کنید منم حتما همه رو دعا میکنم 🙏

تورک آنای عزیز بابت تایپک خوبت ممنونم امیدوارم به تمام آروزهات برسی

آنا جون امپول هپارین رو نمیشه به با سن زد؟ به خدا دیگه شکمم جا نداره😭😭 رو بازو و ران هم خیییلی در ...

عزیزم اگه زیر جلدیه ک نمیشه ب باشن زد  فقط باید بازو ران شکم باشه از بازو ران دردشون بیشتر از شکمه کلنم جاشون کبود میشه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
دکتر lupo متخصص تیروئید و غدد درون‌ریز می گوید : رژیم غذایی سرشار از محصولات سویا ممکن‌است باعث کاهش ...

Does soy milk cause hypothyroidism

Hypothyroidism is generally treated with synthetic thyroid hormone — and soy has long been thought to interfere with the body's ability to absorb the medication. However, there's no evidence that people who have hypothyroidism should avoid soy completely.

کم كاري تیروئید به طور کلی با هورمون مصنوعی تیروئید درمان می شود - و مدت هاست که تصور می شد سویا در بدن برای جذب دارو تداخل ایجاد می کند. با این حال ، هیچ مدرکی وجود ندارد که افرادی که کم کاری تیروئید دارند باید از سویا کاملاً اجتناب کنند.

فردا روز ۲۰ انتقال جنین  من ۲ جنین بلاست یا همون ۵ روزه خوب انتقال دادم من قبلش خراش و  pr ...

دفعه چندم ته؟ چرا انقد دیرررر. خیلی زودتر از اینا که میتونستی آزمایش بدی عزیزم